söndag 6 december 2009

Andra advent

Gomorron! Ja, ni kan ju gissa var jag har sovit i natt. I soffan så klart. Hela natten. Med TV:n, datorn och adventsljusstaken på. Dock inga levande ljus denna gången. Vaknade vid 5, satt upp en timme, sen la jag mig faktiskt ner igen och somnade om till strax före 9. Cornelia försökte väcka mig några gånger men jag var inte mottaglig för det.

Gårdagen var inte särskilt produktiv. Jag var iväg till Maxi och lämnade tillbaka Flickan som lekte med elden (som jag köpt där för 129 kr). Sen gick jag till MediaMarkt bredvid och köpte den billigare; inte för 88 kr som Jenny C sagt till mig, utan för 77 kr. Jag sparade alltså 52 kr på detta :) Jag handlade också räkor och kräftor som pappa & Marita "mutade" mig med för att jag skulle passa Vincent några timmar i eftermiddag. 1 kg räkor och 2 kräftor var blev det. Naturell yoghurt och gurka inhandlades också, skall göra en supergo tzatsiki idag. Vi skall ha bröd också, men det går jag tillbaka och köper idag, så att det blir dagsfärskt.

Vincent kommer alltså idag vid 14.30, så då blir det massa Playhouse DisneyTV:n. Jag brukar spela in hans favoritprogram i förväg så att han själv kan välja om han vill se Musses klubbhus, Handy Manny, Små Einsteins eller Lazytown. Se skall vi äta räkor och kräftor när pappa och Marita kommer tillbaka.

Lika bra att slappa så mycket jag kan idag också, nästa vecka blir samma som förra; d.v.s. start kl 6 varje dag. Skall försöka gå och lägga mig lite tidigare varje kväll, något jag inte lyckades med förra veckan.

Jag funderar väldigt mycket just nu. Hur jag skall överlista mig själv när det gäller mat så att jag inte äter saker som jag inte vill äta. Hur jag skall göra med motionen. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en träningskompis på Åby, så man kan pusha varandra att gå och träna. Jag skulle hemskt gärna vilja hitta träningspass som jag med min skadade kropp kunde gå på, då skulle jag kunna tänka mig att köpa ett guldkort på Life istället för bara ett simkort. Stor skillnad på kostnaden, så det måste vara genomtänkt. Finns det någon som läser här som tränar på Åby? Det behöver inte vara så att vi går på samma pass, jag kan t.ex. simma medans den andre tränar, men det handlar mest om att pusha varandra att komma iväg.

Ha en skön andra advent!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar