lördag 5 december 2009

Ljus, ljus, strålande ljus

Gomorron! Vaknade 5.20... Gick upp. Lite tidigt för en lördag men ganska normalt för mig. Somnade dock när det var som mest spännande i Idol igår, så jag missade nagelbitaren. Vaknade till precis när Erik fick beskedet att han gick vidare till final, sen somnade jag igen. Gick och la mig i sängen vid 1.

Gårdagen på jobbet var lite seg, jag var väldigt trött efter att ha gått upp så tidigt hela veckan. Men jag visste ju att dagen skulle avslutas trevligt, med Jenny C på Jul-Liseberg. Jag hann hem innan för lite middag, innan det var dags att sticka. Jag bara älskar ljusen på Liseberg! Men jag tänker också på den stackars saten som har satt upp dem... Snacka om evighetsjobb!

Den vackra bron.

Många bodar där man kunde köpa (och provsmaka) diverse godsaker.

Fler bodar.

Jenny. Vi köpte varsin mugg varm choklad, och den var verkligen varm! Jenny köpte brända mandlar och jag köpte en ananasskiva doppad i mörk choklad. Vansinnigt gott!!

Vackrare i verkligheten än på kortet...

Hotell Gasten var otroligt.

Lisebergstornet som kan ses från halva Göteborg.

Inte så mycket folk som man skulle kunna tro, men det regnade när vi kom dit och det var väl en av orsakerna.

WOW!!

Jennys man Magnus kom och hämtade oss strax före kl 20, så jag var hemma precis till när Idol började.

Idag har jag inte mycket planer alls. Tvätta. Ta en promenad. Gå till Maxi och lämna tillbaka Flickan som lekte med elden som jag köpte där i förrgår för 129 kr, och sedan gå till MediaMarkt som ligger precis bredvid och köpa den för 88 kr :) Fundera på vilka jag skall skicka julkort till. Ugnssteka massa kycklingfiléer som nu tinar i marinad. Lösa korsord så klart. Rensa ut gamla löv ur häck-rabatten om det inte regnar (ser inte så hoppfullt ut just nu, det duggar). Inget avancerat alls alltså.

Ha en skön lördag!!

8 kommentarer:

  1. Vad fint det är på Liseberg, önskar att jag kunde gå dit men det är lite långt....Men det var snällt att du visade bilder därifrån! Ni verkar ha haft det riktigt mysigt! Varför ska du lämna tillbaka filmen? Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. För att jag är snål och vill spara 41 kr... :)

    SvaraRadera
  3. Helt vansinnigt vackra bilder! Ser supermysigt ut!
    kram

    SvaraRadera
  4. Åh vilka mysiga bilder! Håller med dig, snacka om evighetsjobb! Kram

    SvaraRadera
  5. Låter som du har en skön dag framför dig. Bilderna var jättefina.
    Själv skall jag stryka julgardiner.
    Mamma Mia

    SvaraRadera
  6. Vad fina bilder! En kollega till mig ska till Gbg och Liseberg i helgen, hennes kille hade överraskat med att fixa flyg, hotell så de skulle gå på julmarknaden på Liseberg. Det var lite kul, hon berättade att hon velat åka till Gbg i många år men aldrig varit där :) Kändes lite konstigt, men det ser i alla fall ut som att de kommer att få lön för mödan så fint som det verkar vara!

    SvaraRadera
  7. Man borde...för alla ljusen och rensteken o korven, men jag har en stark känsla av att det inte blir något JulLiseberg för mig i år, Kan ju inte släpa Pixie dit. Underbara kort du tagit!!

    SvaraRadera
  8. Hej igen!!

    Såg precis att vi har en gemensam bekant - Jennie! Hon är jämngammal med min bror och har "känt" mig sedan jag var liten... Himla go tjej!! :D

    Carin från Maxi

    SvaraRadera