onsdag 30 december 2009

Besök idag!

Gomorron. Vaknade vid 5 och kände direkt att jag inte var färdigsoven. Flyttade till soffan där jag nu har slumrat sedan dess. Tyvärr lär jag mig aldrig... Nu känner jag mig tröttare än jag gjorde när jag vaknade och så har jag dessutom fått huvudvärk. Så är det alltid.

Det är bara att ta itu med dagens uppgifter så försvinner huvudvärken förhoppningsvis. Jag får ju besök idag, av Emma från Stockholm. Hon kommer inte från Stockholm nu, utan hon har firat jul i föräldrahemmet utanför Borås. Innan hon kommer skall jag röja lite och kanske gå en sväng med dammsugaren. Jag skall också ge mig ut och köpa räkor. Räkorna är hutlöst dyra nu, igår låg de på 240-250 kr/kg. Enligt fiskhandlarna beror detta på att det är kallt och så få båtar är ute. Men ibland får det vara värt det!

Igår var jag så där äckligt lat igen. Fast inte lika lat som häromdagen :) Jag löste massa korsord, men jag klädde på mig vid 13-tiden och gick ut. En lagom promenad blev det, samt ett besök på H&M där jag köpte en tröja på mellandagsrean. Den tröjan hade jag på mig på middagen hos lillasyster i förrgår, och då upptäckte jag att ena ärmen var ca 10 cm kortare än den andra... Båda var väldigt långa och jag pratade med Maritas mamma om att hon skulle få med sig tröjan upp till Ellös och korta ärmarna, och det var när vi mätte som vi upptäckte skillnaden. Jag hade bara vikt upp ärmarna 2-3 varv utan att märka att de var olika långa. På H&M var det inga som helst problem att lämna tillbaka tröjan och få pengarna tillbaka.

Vad skall ni göra på nyårsafton? Jag skall vara hemma, ensam. Det gör mig inte så mycket att vara ensam på nyårsafton. Jag är ju inte så mycket för festande. Bättre att vara hemma hos Cornelia, hon blir lite rädd för alla smällare och raketer. Vill jag se fyrverkerier brukar jag kunna göra det alldeles utmärkt utanför huset.

På nyårsdagen är det nystart som gäller. Då måste jag skärpa mig och köra hårt. Jag går i planerna att pulvra 1-2 veckor, bara för att rensa ut all skit i kroppen. Får se hur det blir med det. Jag planerar i alla fall inte att pulvra någon längre tid, utan skall skärpa mig när det gäller maten. Visst hade det varit skönt att få en snabbstart och köra kanske 2 månader, men jag tror inte jag klarar det. Men 1-2 veckor skulle säkert funka. NÄR det funkar tycker jag att jag mår så jäkla bra när jag pulvrar, och det är skönt när man rensar ut kroppen. Hela december har varit en katastrof men jag har bara låtit det gå och vetat att jag kör på nyårsdagen igen. Det är faktiskt en ganska skön känsla att börja igen när man har gått så "djupt ner i träsket" som jag har gjort, för jag vill inte vara där jag är nu. Jag har sett fram emot nyårsdagen länge.

Nu skall jag sätta sprutt, det kan inte se ut hur som helst här när Emma kommer :) Termometern står just nu på -8°C och den verkar sjunka (stod på -4°C när jag vaknade kl 5). Nu skall jag röja lite och sedan bege mig ut på räkjakt. Brr. Ha en skön onsdag alla!! Snart går vi in i ett nytt decennie!!

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot goda räkor ikväll, kosta vad de kosta vill.

    Vi ses om en stund!

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni har det riktigt trevligt :)

    KRAM

    SvaraRadera