fredag 4 december 2009

Jul-Liseberg

Gomorron. Lika tidig idag, lika bra att fortsätta veckan ut. Men jag börjar bli sliten nu, skönt att det äntligen är helg. Hela veckan, förutom igår, har jag ju inte bara gått upp tidigare, men utav någon korkad anledning även gått och lagt mig senare än vanligt. Igår kom jag dock i säng före kl 22. Tror till och med att det var 21.30. Men, jag har ju satt ett larm på min vanliga telefon kl 22 varje kväll, för att jag skall vakna om jag somnat i soffan. Givetvis hade jag inte stängt av det, och hade väl i stort sett somnat när det ringde ute i vardagsrummet. Men jag var så trött att jag inte hade några som helst problem att somna om.

Klipp och klistra delen av mitt stora projekt är avklarad. Norea föreslog högerklick, men det hade inte funkat. Det tar väldigt mycket längre tid, och då hade jag suttit där idag också. Nu är det i alla fall avklarat, och det är bara att ge sig på fortsättningen. Men jag ser i alla fall slutet på projektet :)

Idag skall jag gå på Jul-Liseberg med min vän Jenny C. Det skall bli så kul, det brukar vara så vackert med alla ljus. Givetvis tar jag med mig kameran, hoppas jag kan få några bra kort. Jenny har en mycket bättre kamera än vad jag har, så jag får väl låna hennes kort om mina blir dåliga.

Igår ringde min bror Jonas. Han var lite orolig för mig för jag hade inte skrivit något här på 2 dagar. Det visade sig att det hade jag visst, om han bara tryckte på F5 och uppdaterade sidan. Så nu vet jag att han läser :) Men han är lite dålig på att ge sig till känna!

På söndag skall jag passa Vincet igen. För ett par dagar sen ringde Marita och frågade. Det visar sig att de skall passa Vincent i helgen för syrran och svågern skall åka skidor. Men nu var det något föredrag på Jorden-runt-seglar-klubben som de ville gå på, så barnvakterna behövde barnvakt. Men de "mutade" mig med att de skulle betala för räkor och kräftor efteråt, om jag bara inhandlade dem. Så det blir god middag på söndag när de kommer tillbaka.

Spolningen av hålet och penicillinet hjälpte verkligen mot smärtan i munnen. Redan samma kväll kände jag stor skillnad. Jag är bara lite öm nu, om jag råkar tugga direkt på hålet. Skönt, för det var inte kul att ha så ont.

Här kommer 2 länkar; mamma har haft kul igen. Hon har lekt med "Elf yourself" och det är hon, Pixie, Corny och jag i båda filmerna. Här är en julvariant och en discovariant. Prova att göra egna filmer, man får sig ett gott skratt.

Dags för frukost till mig och Corny! Återkommer i morgon med bilder från Jul-Liseberg.

5 kommentarer:

  1. Så mysigt med Liseberg då. Ha en härlig stund där!! Kram och trevlig helg önskar Åsa i Norrköping

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt med jul på Liseberg. Hoppas ni får det trevligt där.

    Tack för din kommentar angående uppsatsskrivandet o träningen. Den värmde :) Och du har så rätt så, var sak har sin tid. Kram

    SvaraRadera
  3. Va härligt med jul på Liseberg. Vi brukar gå på Jul på Tivoli i Köpenhamn och det är helt underbart :)
    Ha en fin kväll och ta in all julstämning :)

    kram

    SvaraRadera
  4. Du har dolda talanger Lena ;-) Visste inte att du var så dansant...

    SvaraRadera
  5. Åsa: Tackar, det var trevligt. Älskar ljusen!! Kram

    Malin: Ingen idé att ha dåligt samvete för något man inte kan styra över för tillfället. Något jag har lärt mig under resans gång. Kram

    Katarina: Jag har bara varit på Tivoli en gång och det var mitt i sommaren. Kan tänka mig att det är vackert där runt jul, har sett bilder. Lite julstämning var det allt, men det var lite "off" att det regnade... Kram

    Angela: Inte jag heller... eller att jag var så smal :)

    SvaraRadera