måndag 26 juli 2010

Lataste dagen på länge

Gomorron! "Sovmorgon" idag igen, Frölunda öppnar inte förrän kl 10. Jag har ju ett besök kvar på mitt 10-kort på Åby, men jag tar Frölunda idag ändå. Får se hur det blir på torsdag om jag hinner simma då, de öppnar inte förrän 10 och strax efter 12 skall jag vara inne i stan och möta Katarina. Kanske hinner jag, kanske inte. Måste kolla busssarna, jag vill gärna åka hem emellan och lämna väskan. På fredag morgon lär det väl inte bli någon simning då hon skall sova över.

Igår var den lataste dagen på mycket länge... Regnet det bara öste ner större delen av dagen och inte mycket blev gjort här. Jag tvättade ett par maskiner, körde lite Wii Fit, löste en väldig massa korsord och läste en bok. Det var allt. Hade ont i huvudet hela dagen, men det berodde nog mest på vädret. En bra sak fick jag gjord i alla fall, körde en backup på de viktiga filerna på datorn, något jag inte gjort sedan innan jag åkte till Tyskland.

Nu skiner solen och enligt väderleksrapporten så skall det i alla fall bli lite sol, även om den är bakom molnen. 18°C. Är detta sommar?? Rapporterna ändras så fort att man inte kan planera något. När jag kollade på torsdagens väder igår så skulle det regna 23 mm. Nu står det 2 mm. Det hinner säkert ändras några gånger till tills dess. Skulle ju vara roligt om vi fick fint väder när Katarina kommer.

Jag bara måste rekommendera grahamnspannkakecrepsen jag gjorde för några veckor sedan. De är snart slut, så vansinnigt goda. Nu måste jag snart göra nya, och det är ingen enkel uppgift. Först måste jag steka alla pannkakorna. Sen måste jag steka upp massa tacofärs och göra en helt ny sats av min röra. Sen skall de sättas ihop. Denna gången gör jag tredubbel sats av pannkakorna, det blir 6 ägg och borde bli runt 25-28 portioner. Så mycket jobb som det är att göra dem så är det lika bra att ta i ordentligt. Det smartaste med dem är att jag får i mig allt jag behöver; protein, grönsaker och kolhydrater och de tar bara 4 minuter i mikron direkt från frysen. Råkar jag inte ha någon grönsallad hemma så är det ingen katastrof, eftersom det är så mycket grönsaker i röran. Allt inbyggt, himla smart! Får se om jag tar itu med detta idag. Vore skönt att få det gjort.

Ha en skön dag! 3 veckors semester kvar, skönt!!

1 kommentar:

  1. Helo! Har inte hunnit läsa bloggen innan...arbetar..varit fel på internet.

    Hoppas du har det bra...du det var inte många "knyck" i Borås heller igår.

    Ha det bra!

    SvaraRadera