torsdag 12 augusti 2010

Stjärnfall i natt!

Gomorron. Vad hände med mina intentioner att börja träna inför nästa vecka, och gå och lägga mig tidigt? Igår gick jag inte och la mig förrän närmare 1... Men jag vaknade fortfarande strax före 6, så det funkar i alla fall... Lär vara trött idag och då blir det väl lite middagssova. Passar bra eftersom det blir stjärnfall i natt. Är jag vaken skall jag försöka kolla in det, kan vara kul att se.

Efter simningen igår så åkte jag upp till Johanneberg och hämtade mina nya läsglasögon. Wow säger jag bara, bokstäverna i min bok var inte luddiga längre. Hade på mig dem en stund när jag satt vid datorn, och det var mycket klarare. Tyvärr kan jag inte använda dem med datorn eftersom jag oftast har TV:n på 4,5 m bort, och den går inte att se med den nya glasen...

Regnet öste ner mer eller mindre hela dagen. Tråkigt! Röjde lite hemma så köket ser i alla fall lite bättre ut, men kom inte längre än så. Mina föräldrar ringde och berättade att de skulle äta pizza hemma hos goda vännerna Rolf & Jeanette, så jag sa att jag också skulle åka dit. Gjorde en ceasarsallad som jag tog med mig. Det var väldigt trevligt att träffas, och de såg skillnad på mig :) De har inte sett mig på 16 kg, och det syntes tydligen. Jag har ju trott att de skall segla tillbaka till Västindien nästa vår/sommar, men det var tydligen inte säkert längre. Kanske stannar de hemma, kanske går de tillbaka till Medelhavet. Verkar som om de har börjat tröttna på livet ombord nu, och det är väl inte så konstigt efter drygt 9 år på sjön...

Idag vet jag inte vad som händer. Badet öppnar 10 så fram tills dess kan ni hitta mig i soffan :) Jag tror jag skall ta fram symaskinen idag och sy "snören" på mitt nya täcke. Jag syr alltid fast kantband som snören i hörnena på mina täcken och påslakan, så jag kan knyta ihop dem. Jag hatar när täcket glider ur hörnena på påslakanet. De 3 påslakan jag använder i soffan och sängen saknar snören på några ställen, så jag skall sy fast nya. Jag har också ett par jeans att lägga upp.

Håll tummarna, skall ringa och se om jag kan få en ny cortisonspruta i min höft idag. Kollade i bloggen och jag fick den förra 22 april. Har inte så stor koll på hur länge den satt i, men någonstans mellan 1 och 2 månader var jag mer eller mindre smärtfri.

Ha en bra torsdag!

6 kommentarer:

  1. Såg på FB att du ska få injektionen på tisdag, grattis!

    Själv fortsätter jag med trädgårdsarbetet idag eftersom sooolen skiner. Ska iväg o handla lite blommor till krukorna bara.

    Ha en finfin dag
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej du lilla star!

    Såg du något stjärnfall...det gjorde inte vi...hjälpes vilket oväder det blev i Borås igår.

    Kul att du hade det trevligt igår!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har haft bättre väder idag. Här har det varit sol :)

    Tack för tipset angående hasselnötter i kvargen. Ska definitivt prova det imorgon. Har än så länge använt kvargen/kesellan som inte är laktosfri. Men ska prova den laktosfria nån dag med. Jag klarar av lite laktos nuförrtiden men det är ju bättre med laktosfritt.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Får väl titta ut i natt och passa på att önska sig något!

    SvaraRadera
  5. håller tummarna för att du blir bättre i höften så du kan träna ordentligt! Kanske en sådan önskan skulle passa in ikväll när det är stjärnfall? ;)

    SvaraRadera
  6. Katarina: Ja, det ser jag fram emot. Tyvärr en ny läkare, får hoppas att han sätter den rätt så att den tar. Såg bilden på slutresultatet, det blev jättefint! Kram

    Kati: Men du... läs ordentligt! Det var ju nu i natt som stjärnfallet skulle vara. Då sov jag gott... Kram

    Malin: Både regn och sol... Mat-kvargen är faktiskt jättegod, tjockare än vanlig kesella. Prova den!

    Sandra: Jag sov...

    Suzan: Jag somnade klockan 21.30 så det blev inget stjärnskådande för mig... Annars hade jag önskat!

    SvaraRadera