tisdag 21 september 2010

Lika bra att skriva...

... en rad innan jag går och lägger mig. Japp, somnade på soffan som vanligt och vaknade kl 3. Spelade ett spel och nu är klockan 5.30. Mina trogna läsare kommer ju att tro att jag har dött om det inte finns något inlägg tidigt på morronen, så det är väl lika bra att skriva innan jag kryper ner i sängen hos Cornelia. Hon har gett upp för länge sedan, hon har försökt hämta mig till sängen otaliga gånger och ville väcka mig när jag somnat i soffan. Gick inte...

Att man kan bli så däckad av en vanlig förkylning fattar jag inte. Fast det borde jag ju göra, det är samma sak varenda gång. Mamma berättade tidigare att jag började yra när jag hade 37,5°C feber när jag var liten, men nu för tiden får jag sällan feber. Istället är det snuva, halsont, huvudvärk och allmän trötthet som tar kål på mig. Igår gjorde jag ingenting mer än kolla på TV och lösa korsord. Jo, jag klädde på mig vid 16.30 och gick ut i regnet upp till lilla affären, för jag hade nästan slut på korsord. Bra Korsord som kom i fredags är nästan klar, Krysset, Korsord för alla och LyckoKryss är också nästan klara... Jag är lite för snabb. Hade tänkt köpa Allers, för deras korsordsbilaga tillverkas av de som gör Bra Korsord, men när jag kom till affären hittade jag en ny tidning. Nostalgikryss utgiven av IDG (de som gör Korsord för alla) och jag gick hem med ett leende. Tyvärr blev jag helt slut av den lilla promenaden (kan inte vara många hundra meter) så jag orkade bara lösa ett korsord.

Lite jobb hann jag också med, fick hjälpa till med en bråttomgrej. Smart att jag kan koppla upp mig mot min dator på jobbet bara de sätter på den där. Måste erkänna att det är en väldigt skillnad att jobba på min 24" widescreen på jobbet mot min 15" widescreen här hemma... inte så lätt alltid när man bara ser hälften av det man är van vid. Men det funkar en liten stund i alla fall.

Blir hemma idag också, tror inte de vill ha mig på jobbet även om jag hade orkat, jag snorar alldeles för mycket. Givetvis blev det ingen simning eller våtväst igår, får se om det blir något överhuvudtaget denna veckan. Hittills har våtvästkortet varit väldigt dyrt, har varit där 4 ggr för 800 kr... Men terminen är ju inte slut än!

Jag fick verkligen anstränga mig för att få i mig någon mat igår, var inte alls hungrig. Men jag koncentrerade mig på proteinerna, så till middag blev det bara köttbullar... Orkade inget annat. En riktig lunch fick jag i mig i alla fall, och 2 mellanmål samt frukost. Men jag var som sagt inte hungrig. Eller rättare sagt, hungrig var jag väl, men lusten att äta var helt borta...

Nu kryper jag ner i sängen, ni får ha en bra dag!

6 kommentarer:

  1. Stackars Lena. Hoppas du snart kryar på dig vännen. Bra att du får i dig lite mat, annars hade du mått ännu sämre!

    kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dig, hoppas du mår bättre snart!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Krya på dig från din svägerska som just nu lever i ett mörkt moln... love!

    Kati

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Krya på dig från din svägerska som just nu lever i ett mörkt moln... love!

    Kati

    SvaraRadera
  5. Katarina: Tack, hoppas jag med... Är fortfarande inte hungrig, men får i mig det mesta i alla fall. Kram

    Emma: Tack så mycket och tack för matte-hjälpen igår!!

    Kati: Tack. Stackare, inte kul att vara i det svarta molnet. Kram

    Malin: Tack!! Kram

    SvaraRadera