måndag 13 september 2010

Lite sen idag...

Gomorron. Gick upp en hel timme senare än vanligt, d.v.s. kl 6. In i duschen, tömma kattlådan, klä på mig och kamma håret. NU kan jag blogga. Mycket senare än vanligt. Orsaken till detta är att jag för tredje kvällen i rad somnade i soffan. Mitt i Mamma Mia, som jag inte förstår varför jag skulle kolla på... Hatar reklam, så jag hade ju lika gärna kunnat sätta på DVD:n, och förresten så har jag sett den väldigt många gånger redan. Men jag älskar filmen och kan se den hur många gånger som helst. Somnade som sagt runt kl 22 och vaknade 3.30. Bara 1,5 h innan klockan ringde. Visste precis hur det skulle gå. Läste en stund och kunde sen inte somna. Började slumra till ca 20 minuter före klockan skulle ringa, så jag ställde om den så att den skulle ringa kl 6 istället. Nu är jag trött...

Gårdagen var ungefär lika slö som lördagen. Lagade en vansinnigt god köttfärssås på 1 kg nötfärs. I den hade jag färska champinjoner, morötter, böngroddar, bambuskott, sambal oelek, vitlök, krossade tomater och lite matgrädde. Väldigt gott men starkt. Innan dess var jag och handlade, det var ju helt tomt i kylen. Upptäckte där att Valio's matyoghurt verkar ha utgått ur ICA's sortiment, men både jag och killen jag pratade med ansåg att det var helt fel. Han skulle undersöka detta idag och se vad det var som hänt. Kanske kommer något annat istället. Jag använder matyoghurt till all mat som inte innehåller så, och i den blandar jag t.ex. lite sweet chilisås eller sambal oelek. Jag gör aldrig sås annars, men lite väta måste man ju ha. Om ICA har slutat med matyoghurten så måste jag åka någon annanstans och handla den, och det blir ju lite krångligt!

Jag var också inne på jobbet och scannade av lite fler korsord till mamma, riktigt roligt när vi sitter och löser samma korsord och sedan konfererar. De är så svåra att man behöver lite hjälp. Vår scanner är så smart att man bara gör som när man kopierar, fast istället blir det en pdf som man mailar direkt från scannern. Lätt och enkelt!

Vad bjuder veckan på då? Ikväll blir det våtväst igen, efter en veckas uppehåll p.g.a. urinvägsinfektion (igen). Samma på onsdag, och på dagen på onsdag skall jag till läkaren för att prata om provtagningen jag gjorde förr-förra veckan. Jag fick ju tydligen inte "godkänt" på alla prover. På torsdag är det kören som vanligt, fast vi skall vara i andra lokaler då vår vanliga är upptagen. Sen blir det helg igen och på söndag kommer pappa & Marita hit på middag och sen skall vi gå och rösta. De är ju skrivna här och skall således rösta i Eklandaskolan precis som jag.

Nu är det frukostdags och hoppackning av mellanmål som gäller. Ha en skön måndag!

1 kommentar:

  1. Nu funkar nätet igen, tjohooo!

    Lycka till på våtvästen o ha en skön kväll
    kram

    SvaraRadera