lördag 11 september 2010

Nästa delmål uppnått

Gomorron! Första siffran är fortfarande en åtta, men inte mer än så. Ingen skillnad i vikten sen jag vägde mig i veckan, så veckoresultatet blir -0,5 kg. Men det har inte blivit någon motion alls då jag inte har kunnat simma, och inte vill promenera för mycket än. Det har blivit lite väl mycket jobb denna veckan också, och det jag har gjort har varit väldigt stillasittande. Men jag kommer igen nästa vecka!

Gårdagen var lite sorglig då det var H:s sista dag. Men vi kommer att ses igen! Fick följa med en annan kollega, M, på en liten shoppingtur efter jobbet. Först till Willy's där jag hämtade mina beställda Swebar's, så nu har jag en väldig massa sådana. Sen åkte vi till Överskottsbolaget. Hade tänkt passa på att köpa en stor bal med XXL toapapper (skitbra, haha) men det var slut. Kom istället hem med ett par jättegoa Thinsulate stickade fingervantar i rött. Endast 35 kr. Tjocka och goa. Har ingen aning om vad jag kommer att ha för vinterjacka i år, men rött passar ju till det mesta.

Vi var också inne på Delikatesshörnan vägg i vägg med ÖB och där handlade jag 2 hg räkor. De var så goda! Huvudena var fulla med räksmör, mums!! Tog en liten bit (en halv skiva) riktigt mörkt bröd till, men ingen sås. Måste ju ha något att lägga alla räkorna på :) Älskar färska räkor, skulle kunna äta det varje dag. Men det vore att plåga Cornelia lite mer än nödvändigt. Det var ett bra tag sedan hon tålde räkor, de sista åren spydde hon bara hon fick en liten, liten bit. Nu får hon ju inte äta proteiner på grund av njurarna, utan det är endast specialmat som gäller för henne. Varje gång jag äter räkor så sitter hon nedanför stolen och jamar. Denna gången verkar det dock som om hon insåg att det var lönlöst, för hon gnällde bara en liten stund sen gav hon upp.

Regnet hänger i luften, tror det duggar just nu, och det är alldeles grått ute. Tråkigt! Planerna för idag är inte många, skall tvätta massa maskiner tvätt, det är väl det enda. Korsord blir det givetvis. Tror jag väntar med att simma tills i morgon, tar den sista antibiotikan idag. En kort promenad får det bli om vädret blir lite bättre.

Frukosten är intagen och nu önskar jag er en trevlig lördag!

8 kommentarer:

 1. Tjingtjing!

  Här är en till som tycker om räkor..hmm...fast räkost....

  http://www.youtube.com/watch?v=Foq09TAXklQ

  Grattis till uppnått delmål och trevlig helg!

  Kati

  SvaraRadera
 2. räksmör låter riktigt nasty...fy!

  Grattis till ditt delmål! Ännu en sak att styka på listan :)

  kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till delmålet! Härligt med en ny förstasiffra på vågen :) jag hoppas att komma under 80 snart igen, men det går lite segt nu.

  Gillar verkligen Swebars. Den bästa proteinbaren enligt mig :) kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till delmålet! Du de här Swebars - vad är det? Och hur smakar de??
  En trevlig lördag önskar jag dig!!
  Kramen i

  SvaraRadera
 5. Grattis till delmålet! Du de här Swebars - vad är det? Och hur smakar de??
  En trevlig lördag önskar jag dig!!
  Kramen i

  SvaraRadera
 6. Bara att gratulera! Alltid lika kul att nå delmål!

  SvaraRadera
 7. Kati: Haha, den har jag sett på TV. Tack så mycket och trevlig helg till er också! Kram

  Katarina: Räksmöret är det hårda som sitter mellan huvudet och kroppen som sedan blir rom. Mumsigt!! Ja, det är kul att stryka på delmålslistan, men det är inte så kul att det har tagit 2 månader att gå ner 5 kg... Kram

  Malin: Du fixar det snart! Det verkar ju gå superbra för dig! Kram

  Inger: Svarade dig angående barerna i dagens inlägg, de är jättegoda. Tack för grattiset! Kram

  Kicki: Utan delmål blir det tråkigt :) Kram

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Fin läsning och inspirerande blogg!
  Kika gärna in på min om du har lust...
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera