fredag 10 september 2010

Fredag igen :)

Gomorron! Härligt med fredag! Denna veckan har jag ju jobbat lite mer än vanligt och det känns verkligen. Känner mig helt urblåst i hjärnan. De senaste 3 dagarna har jag ju jobbat med annat än det jag brukar, och det har varit väldigt enformigt. Är inte alls van vid det så det känns som om hjärnan har tagit semester. Men jag borde bli klar idag och sen är allt "back to normal". Det som inte kommer att vara som vanligt är att H slutar idag, inte alls roligt. Men vi är vänner på Facebook så vi får fortsätta hålla kontakten där.

Igår var det körövning igen med vår underbara kör PicaPica. Vi skall kanske sjunga på Kulturnatta den 1 oktober, men det beror på om vi kan få någon som kompar. Vår ordinarie ledare Jenny är hemma och är mammaledig sedan april, så just nu har vi Madeleine som leder oss. De ledde oss tidigare tillsammans men Jenny har gjort det själv de senaste åren. Madeleine kan inte den 1 oktober så nu hänger det på om Jenny kan kompa oss. Vad som däremot är bestämt är att vi skall ha en konsert den 9 december i Matteuskyrkan. Både lite vanliga sånger och lite julsånger. Det skall bli så kul! Det var länge sedan jag var med på en konsert. Innan pappa & Marita stack iväg på sin jorden-runt-segling 2001 så var Marita med i kören också. Messade henne igår kväll och skrev att de skulle boka in den 9 december för då var det konsert. Fick ett kort och koncist svar tillbaka: Ja!

Det som var extra roligt igår var att jag fick massa positiva kommentarer om att min viktminskning hittills verkligen syntes. Konstigt för de såg mig ju för en vecka sedan... Spelar ingen roll, jag blev glad ändå! Samma sak på jobbet, där har de också sagt att det märks. Jag är ju inte nere på min lägstavikt än, men jag märker det själv också. Snacka om boost för självförtroendet! Katarina har skrivit ytterligare ett bra inlägg om hur det är, hur man förnekar sig saker på grund av vikten, och Inger "svarade" på det. Jag tror att det är svårt för normalviktiga eller sådana som aldrig har kämpat att vet hur vi har det, men läs deras inlägg så kanske ni förstår lite bättre. Det är så härligt när någon annan skriver och man bara känner igen sig hela tiden. Man är inte ensam!!

Som vanligt har jag inga planer för helgen, det är ju precis så jag vill ha det. Inte behöver jag städa heller :) Skall nog försöka simma lördag eller söndag, jag är inte färdig med antibiotikakuren än, men det borde väl gå bra ändå? Någon som vet? Eller skall jag vänta tills på måndag då jag är klar? Känns som det bott en soffpotatis i mig denna veckan...

Snart frukostdags, men det blir bara lite frukost idag, för vi har ju fredagsfrukost på jobbet. Mysigt med en halvtimme där alla fikar tillsammans innan vi sätter igång för dagen. Sedan blir förmiddagen visserligen mycket längre, eftersom den normala fikarasten 9.45 är indragen, men ändå... Ha en jätteskön fredag!

7 kommentarer:

 1. Hoppas du spelar in konserterna så man får höra er :)

  Skönt att få bekräftelse när man skriver så man vet att man inte är ensam....jag tvekar alltid innan jag publicerar dessa inlägg....

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Körsång är nog välkdigt roligt..
  Jag vet min svärmor är väldigt aktiv inom det uppe i Värmland,, o de reser runt omkring,, de har varit i Paris och sjungit och förra helgen eller helgen dess för innan var de nere i Helsingborg.
  Sköjj och få komma ut och se sig om.

  Vad jobbar du med..??

  Trevlig helg.. // Annelie

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade din blogg när jag sökte på Xtravaganza.
  Låter kul med körsång. När jag var yngre sjöng jag i kyrkokören, det var innan jag blev icketroende ;-)

  Välkommen till mig.
  /Stina

  SvaraRadera
 4. Vet precis hur du känner dig... själv är jag som ett (ursäkta ordvalet) "ursketet" äpple...

  Läste Soulsisters blogg... ja du visst känner man igen sig..

  Trevlig helg!

  Kati

  SvaraRadera
 5. - 0,5 den här veckan?! Första siffran är 8? Härligt!! Kram Åsa i Norrköping

  SvaraRadera
 6. Katarina: Lite svårt att spela in när jag är med och sjunger själv, skall se om jag kan få någon annan som gör det... Vet hur det känns, har själv publicerat inlägg där jag tvekat länge innan. Kram!

  Annelie: Vi reser inte med vår kör, vi är inte så avancerade :) Jag arbetar med att göra layouter till trycksaker för ett företag som importerar klimataggregat från hela världen, som vi sedan säljer till ackrediterade installtörer i Sverige.

  Stina: Jag har också sjungit i en kyrkokör, men slutade på grund av att jag kände mig som en hycklare, eftersom jag inte var troende :)

  Kati: Visst är det härligt när någon annan sätter ord på ens tankar? KRam

  Åsa: Oj vad du håller reda på mig :) Höll just på att skriva dagens inlägg när du skrev kommentaren, så jag hade redan uppdaterat tickern och delmålslistan :)

  SvaraRadera
 7. Gillar att kolla in på din sida! Önskar bara att jag hade din karaktär också..Kram Åsa

  SvaraRadera