söndag 7 november 2010

Aj, aj, aj

Gomorron. Vaknar efter en vedervärdig natt. Fy katten vad jag har haft ont i axeln! Inte smart att putsa fönster i 3 h när man har "musaxel", men ingen annan gjorde ju det... 42 rutor har jag. Som tur är så är det bara altandörrarna man kan ta emellan, fönstren är vaccuumförslutna. Jag började med Yes och varmt vatten, men fick det inte att funka. Gick över till fönsterputs, då gick det bättre. Fint blev det i alla fall, även om det är lite flammigt på sina ställen. Det kan jag leva med.

Jag hade tänkt slå in altanmöblerna igår också, men blev så trött av slitet att jag sköt upp det till idag. Vet dock inte om jag klarar det idag... Jag skall nog försöka att inte anstränga högeraxeln mer, vill ju kunna jobba i veckan!

Håller tummarna för att kollegorna, som varit i Tyskland några dagar på höstlovet, har hittat "min" dressing och köpt den. Det är den jag håller på min profilbild. En vansinnigt god Balsamico-dressing som inte går att få tag på i Sverige. Köpte den en gång för länge sedan på Netto, det var ett tillfälligt parti. Kollegorna har "langat" några flaskor åt mig sedan dess, men nu har den varit slut sedan i somras. Den smakar ungefär som den Balsamico-dressing man kan få till salladen på McDonald's. Jag har provat en från Felix, men den är inte alls lika god.

I veckan hoppas jag att min skärm och skrivare kommer, skärmen var tillfälligt slut på lagret och skulle komma in den 10:e. Det skall bli skönt med en större skärm igen, speciellt nu när Facebook har envisats med att minska typsnittet så man inte ser ett skit av vad det står. Får öka det fönstret till 125 %, men med min lilla skärm så får jag inte in hela bredden då.

Igår var jag riktigt duktig med mattiderna, missade bara ett mellanmål. Nu skall vi se om det går lika bra idag...

Förresten, kan man äta Voltaren eller Diklofenak som opererad? Det borde väl vara OK? Skulle nog vara bra för min axel med en kur, tror jag har lite hemma. Brukar bli väldigt dålig i magen av de tabletterna, men det får gå om axeln blir bättre. Provade dubbel dos av Alvedon 500 mg igår kväll, men det hjälpte inte. Kollade just, har bara 4 tabletter, jag får be pappa ringa in ett recept senare idag, om det nu är så att jag kan ta dem. Vågar inte förrän någon av er säger att det är OK.... så svara gärna i en kommentar!

Å vad jag är glad för mina nyputsade fönster! Nu, innan solen skiner på dem, är de så fina. Det är när solen kommer som de ser lite flammiga ut, men just nu skiner de. Och fönsterbrädorna och det som står på dem är också alldeles rena och fina. Härlig känsla!


Nu är det frukostdags. Ha en bra söndag!!

6 kommentarer:

  1. Underbart med rena fina fönster men tråkigt med dina axlar! Ta hand om dig själv idag! Njut av söndgaen vännen!

    SvaraRadera
  2. Aj då, inte bra att du har ont i axeln. Ja man kan ta tabletterna du nämnde, inga problem.
    O va redi du e med mattiderna, bra gjort!

    Håller med din balsamico dressing är suveränt god!
    Hoppas de har med sig några pavor hem ;)

    kram

    SvaraRadera
  3. Stackare, ont i axlar är aldrig skönt. Men härligt med rena fönster iaf :). Det är mitt nästa projekt, till advent. Ta det lugnt o vila axeln idag. Jag får väl ta o komma o hjälpa dig o slå in möblerna. Är ju inte så långt ;).
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt med rena fönster men skit att du får så ont av det.

    Jag är också mör idag, efter byte till vinterdäck igår. Samtidigt är det ju "skönt" att ha ont av en orsak. Jag har ju alltid ont annars utan att veta varför.

    Ha en fin dag och njut av fönstren.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Lena!

    Härligt med rena fönster... jag har ju en egen fönsterputsare = Jonas. Du kanske kan fjäska med honom/oss nästa gång... vi kostar sällskap och ett mål mat.

    Krya på dig! Lycka till ikväll... vinn mycket pengar...det är ju också lösning på problemet.

    Goderafton!

    Kati

    SvaraRadera
  6. Sandra: Lite droger och allt blev mycket enklare :) En skön promenad blev det i alla fall! Kram

    Katarina: Jag hade för mig att jag läst om flera som blivit ordinerade Dikofenak, men var tvungen att fråga, har ju ingen läkare att fråga... Kram

    Imsavimsa: Du är välkommen :) Men det skall nog gå bra nu när den värsta värken har lagt sig. Kram

    Lena S: Jag har också ofta ont, men jag vet alltid varför. Vilade axeln igår och nu är den bättre. Kram

    SvaraRadera