måndag 8 november 2010

Vann ingenting :(

Gomorron. Måndag igen. Jag tycker att det är så skönt att ha ett jobb jag trivs med, och kollegor jag trivs med, tänk vad jobbigt det måste vara för dem som har ångest varje söndagkväll/måndagmorgon?! Att inte vilja gå till jobbet... Jag älskar helger, det gör jag, men jag tycker också om att gå till jobbet. Sen att det är kolmörkt och kallt ute, och att jag därför inte känner någon större lust att gå ut, det är en helt annan sak. Det har mer med bekvämlighet att göra :)

Igår, sen jag fått klartecken från ett par av er, ringde pappa in ett recept på Diklofenak. Tog en promenad över till Sisjön för att hämta det, och passade på att gå in på Expert, On-Off och Elgiganten för att spana på tangentbord. Behöver ju ett löst tangentbord sen när skärmen kommer i veckan. Köpte ett Logitech Ultra Flat Tangentbord, som kostade 179 kr på Elgiganten. På On-Off och Expert kostade det 199 kr. Det är med "snöre", d.v.s. sladd. Eftersom skärmen har USB-uttag så ansluter jag tangentbordet till skärmen och de kan sitta ihop även när jag inte använder dem. Hade jag köpt trådlöst så hade USB-kontakten suttit kvar i datorn när jag inte använder skärm och tangentbord, och det hade väl också funkat. Men det gör som sagt inget att det är sladd på, och jag hade ingen lust att betala massa pengar för ett tangenbord som jag inte vet hur det är. Detta blir säkert bra.

Det var en skön promenad och stegräknaren igår slutade på lite drygt 10.000 steg. Innan jag gick tog jag en av de gamla Diklofenaken jag hade hemma, och den började verka med en gång. Sen fick jag bara lite ont i höften på slutet, men inte så farligt. Nu efter intag av 3 tabletter gör axeln mycket mindre ont men är stel, och det är mycket lättare att röra den än det var i lördags. För att skona magen kommer jag att ta Omeprazol på kvällarna när jag går på denna kuren. Skönt när "drogerna" verkar :)

I lördags köpte jag 3 Bingolotter till mig. Jag har nog inte spelat Bingolotto sedan jag bodde i Västra Frölunda och därifrån flyttade jag i maj 2003... Men mina favoriter Galenskaparna/After Shave skulle vara där, och då kunde jag ju lika gärna spela lite också. Tyvärr vann jag ingenting. Först när allt var slut så märkte jag att en av lotterna jag köpt var en dubbellott, de måste ha lagt den i fel hög på Maxi. Jag betalade för 3 enkellotter. Himla synd att jag inte vann något. Jag var väldigt nära i tvåans och treans spel, eller rättare sagt jag hade sammanlagt 4 rader (2 i varje spel) som fick 4 kryss väldigt tidigt. Men sen kom inte den sista siffran som jag väntade på. 2 av raderna hade inneburit en bilvinst, och det skulle ju bara bli krångligt eftersom jag inte har något körkort. Men de andra 2 raderna var på 10.000 kr respektive 100.000 kr och det hade jag inte sagt nej till. Hemma hos bror och svägerska i Borås spelades det också, det var de 2 samt deras barn Isac och Emma och 4 av Emmas kompisar. Emma vann visst 100 kr, så hon var den av oss som hade mest tur. Brodern och svägerskan blev positivt överraskade när barnen med vänner ville spela Bingolotto med sina gamla föräldrar en söndagskväll :)

Jag har inte bestämt än hur jag gör med våtvästen ikväll. Det beror helt på axeln. Det är mycket jobb med armarna och jag fungerar inte på jobbet om högra axeln inte fungerar. Eftersom jag inte kan gå över och använda vänster arm så är jag väldigt beroende av den högra. Jag får helt enkelt känna i eftermiddag hur det är, kanske åker jag dit och simmar vanligt istället. Vi får se.

Ni får ha en bra måndag!

7 kommentarer:

 1. God morgon :). Ja, det är skönt när man trivs på jobbet. Jag har haft både och vad gäller det. O när man inte trivs så knäcker man sig nästan. Det är som att begå våld på sin kropp att gå dit o man blir bara ledsen mest hela tiden.
  Skönt att tabletterna funkade. Men Lena, ta det nu lugnt några dagar så att armen har möjlighet att verkligen hela sig. Iofs är ju vattenträning den bästa träningen eftersom vattnet ger mjukt motstånd, men ändå.
  Det var ju attan att du inte vann något på dina lotter. En bil hade ju suttit fint, bara att sälja i ditt fall, o så in kontanter i stället :). Men jag misstänker att du inte var ensam om att spela igår *hihi*.
  Ha en härlig dag :). Kram

  SvaraRadera
 2. Trist att du inte vann men du spelade i varje fall o hade säkert en trevlig kväll.
  Kan vara en god idé att hoppa över våtvästen tills axeln känns lite bättre

  kram från en som firar SM-guld i fotbol :D

  SvaraRadera
 3. vad jobbar du med? :) bra att du trivs. hoppas jag också hittar något sånt till slut :D

  SvaraRadera
 4. Synd att du inte vann, men kul att du fick se dina favoriter på TV.

  Kul att du trivs på jobbet! Det är ju jätteviktigt. I mitt nuvarande jobb märker jag ju dagligen hur många det är som inte trivs, och det är ruskigt tråkigt speciellt med tanke på hur mycket tid man faktiskt lägger på jobbet och med sina arbetskollegor!

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt att trivas på sitt jobb, arma stackare som inte gör det. Hela deras söndag går väl åt till ångest inför måndagen, nej fy! Du lena bättre lycka nästa gång du spelar , kanske blir 2017 eller nåt om du håller samma interval mellan gångerna vill säga!

  SvaraRadera
 6. Halloj!

  Från svägerskan som nästan blev lomhörd igår... vi hade ju fritidsgård... härligt med de unga... skämtade, skrek för att höra varandra, försökte se inslagen... inte helt lätt.

  Men roligt hade vi trots utebliven vinst... vad jag inte begriper är hur alla som vinner är så lugna.

  Själv hade jag nog gjort TV historia... sprungit omkring, tjoat och vrålat i glädje.


  Jaja, vad är väl en bad på slottet... från en fe till en annan... swuch..adjö!

  Kati

  SvaraRadera
 7. Imsavimsa: Jag kan inte simma eller våtvästa förrän axeln är snäll igen, brukar ju få ont av det ibland. Lika bra att erkänna sig besegrad, denna gången också. Fy fan vad jag är trött på min kropp som bara motarbetar mig hela tiden!! Spelar nog Bingolotto snart igen, speldjävulen drabbade mig och det var riktigt roligt! Kram

  Katarina: Spelar man inte så vinner man ju garanterat inte, så det är ju en bra bit på vägen att spela i alla fall :) Grattis till SM-guldet, det kan ni behöva efter alla bedrövelser! Kram

  JD: jag arbetar med att göra trycksaker, alltså som desktop publisher.

  Emma: Ja, det är viktigt att man trivs. Då gör man sitt jobb och mår bättre och kollegorna mår bättre också om de inte är irriterade på den där kollegan som bara är där och sitter av tid!!

  Sandra: Nej, det blir nog tidigare än så, det var ju riktigt kul. Man kunde ju vinna massor! Heheh, speldjävulen har drabbat mig :) Kram

  Kati: Jag hade också skrikit och tjoat, eller kanske blivit helt tyst i chock... hoppas jag någon gång får reda på hur jag skulle reagerat... KRam

  SvaraRadera