lördag 11 december 2010

Dimmigt och plusgrader

Gomorron. Här vaknar man upp till en nästan vit värld. Inte på grund av snön, för den finns kvar i masson, men det är vansinnigt dimmigt ute. Det blir lätt dimmigt här, mitt emellan Änggårdsbergen och Sisjöbergen. Snön har börjat smälta, skönt det, men det skall ju frysa på redan i morgon igen, så då blir det halt!

Igår gick jag från jobbet i tid (fast jag var där kl 6 på morgonen så övertid blev det ändå), och stängde av datorn. Det innebär att jag inte kan jobba i helgen om jag inte går dit och sätter på den först :) Jag har inte bett om lov att jobba i helgen, så det lär ju inte bli så ändå. Vet inte om jag egentligen behöver be om lov för att jobba helg, men jag tycker det hör till artigheterna då det får betala mig extra då jag jobbar helg.

På Maxi var det fullknökat med folk, precis som alla fredagskvällar, men jag kom därifrån ganska snabbt ändå. Tack och lov för självscanning!! Det är så skönt att slippa stå i kö! Köpte i alla fall med mig en kvart färska räkor hem, de var billiga igår, 149 kr/kg. Kanske inte superbilligt, men för fiskaffären på Maxi var det billigt. De brukar ligga över normalpriserna annars.

Hemma slöade jag, åt räkor och kollade på TV. Härligt!! Kollade ingenting på Nobelfestligheterna utan fastnade i gamla repriser av CSI och Criminal Minds. Måste ha somnat i soffan någon gång mellan 21 och 22, för jag såg inte hela Criminal Minds. Vaknade igen vid 23 och gick och la mig i sängen och sov vidare. 

Idag skall jag göra något hemligt. Berättar mer i kväll eller i morgon :)

Shit också, glömde väga mig. OK, får ta det i morgon bitti, eller också kanske jag lyder råd och börjar väga mig varannan vecka. Får se. Det händer ju inte så mycket på vågen ändå... Får säga grattis till Jonas (Fettoblaster i länklistan bredvid, orkar inte länka), som opererades 3 veckor före mig i Tyskland och nu har gått ner 60 kg. Lite skillnad mot mina 24 eller vad det nu är. Vi är alla olika, men jag sticker inte under stol med att jag är avundsjuk som satan... Då hade jag ljugit.

Ha en bra lördag!

4 kommentarer:

 1. Låter gott med räkor. Hade en fundering på det också, men sonen ville inte ha så då brydde jag mig inte om det. Hmmm, hemligt. Låter spännande :). Ut på skojsigheter ;)?
  Kram

  SvaraRadera
 2. God förmiddag!

  Hemligheter...hmmm... det skall bli spännande att höra vad du gjorde......

  Ha det gott!

  Kati

  SvaraRadera
 3. Spännande, jag är supernyfiken på vad du ska göra.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Imsavimsa: Räkor är ALDRIG fel. Tur att man bara har sig själv att fråga :) Hihi, skojsigheter var det ja! Kram

  Kati: Men du visste ju :) Kram

  Katarina: En överaskningsbloggträff! Kram

  SvaraRadera