torsdag 9 december 2010

Lite besviken...

Gomorron. Oj vad vitt det är ute! Det har kommit massa snö i natt. Frågan är bara vad som händer med den då det är runt nollan. Min grangirlang på altanen var helt snöfri igår:

Det är den inte längre. Och mina stackars altanmöbler...

Hoppas dom inte fryser...

Igår gick jag från jobbet i tid, för jag var alldeles för nyfiken på vad det var i paketet. Jag kom på att om jag tar bussen till ett ställe som heter Bifrost och går därifrån, så går det enklare. En lagom promenad, jag slipper gå genom 2 skogar, vilket jag skulle gjort om jag gått hela vägen, och jag var hemma i lagom tid. Men jag blev besviken när jag fått paketet... Det var ju denna:

Visserligen har jag ju faktiskt vunnit den, men jag trodde det var något nytt. Orsaken till att jag inte tänkte på den när jag funderade på vad det skulle kunna vara i paketet, var att de skrev i mailet att den skulle skickas med Posten. Tung var den i alla fall, så det var skönt att jag slapp bära den så himla långt. Jag har inte packat upp den ur paketet än, har inte hunnit. Jobbade 2 h till när jag kom hem och sen däckade jag i soffan. MEN jag somnade inte, utan gick snällt och lydigt och la mig vid 22. Vaknade till vid 3, men lyckades somna om till 5, så jag har sovit mycket i natt :)

I eftermiddag kommer min styvmor Marita. Först skall vi äta middag tillsammans, sen skall hon klippa mig och så skall vi gå på körens föreställning:
Det skall bli härligt att träffa tjejerna igen och lyssna på dem!! Skall sätta batteriet i kameran på laddning så jag kan ta lite bra bilder.

När Marita kommer hit i eftermiddag skall vi se om hon inte kan ta ett bra kort på mig och Cornelia, som jag kan använda som julkort. Hennes syster, som hade Corny när jag var i Tyskland, föreslog att jag skulle ta en av våra "återföreningsbilder" som julkort. Visserligen ett kul kort, men det var ju ca 20 kg sen! Det går ju inte! Måste dock posta mina julkort till USA senast i morgon, så i värsta fall får jag ta ett vanligt till dem.

Ha en bra torsdag i snön!

3 kommentarer:

  1. O va kul att de kommit nu, har du testat???

    SvaraRadera
  2. Katarina: Satte ihop den igår, klarar bara 3 varv än så länge. jag och motorik är ju inte de bästa kompisar... Kram

    Kati: Tack! KRam

    SvaraRadera