torsdag 2 december 2010

Nu är det dags för vår tycker jag!

Gomorron. Tycker det räcker med vinter nu. Våren! Var är du? Vi har ju kallare än de har i Norrland, det är liksom lite orättvist. Folk som bor däruppe gillar ju kylan, annars skulle de ju inte bo så långt norrut. Vi här nere gillar inte kylan, så varför är det så kallt här? Hade pyjamasbyxorna under jeansen när jag gick till jobbet igår, något opraktiskt då jag fick börja med att ta av mig dem. När jag var hemma på lunch kom jag på att jag har ju mina överdragsbyxor, så de tog jag på mig. Perfekt! Frös inte alls och mycket enklare att ta av sig sen! De är svarta och sträva och således fulla med katthår, men det struntar jag i. Ingen idé att ta bort dem då de finns i luften här hemma och snart hamnar på byxorna igen.

Igår när jag skulle gå hem från jobbet så stängde jag inte av min dator. Gick hem, åt middag, och sen jobbade jag 2 h till. Har massa projekt som jag skall göra "vid sidan om" och där jag inte kan bli störd, för då vet jag inte hur det slutar. Såna är perfekta att göra hemifrån. Har lite svårt att jobba över på eftermiddagarna för jag är så beroende av att äta middag vid 17-17.30. Blir lite skakig annars. Då är det ju perfekt att det går att lösa så här. Enda nackdelen med att sitta hemma och jobba, mätt och belåten, är att jag glömmer av att jag jobbar och sitter för länge...

Idag går jag in tidigt, så jag får sätta sprutt nu. Ikväll kommer ett inlägg till med dagens utmaningsfråga som är: Meningen bakom ditt bloggnamn. Jättespännande... not! Men jag skall förklara zitalena också, för det undrar ni ibland varför jag kallar mig så :)

Ha en bra dag i kylan och glöm inte ta på er ordentligt!! För att motverka det kyliga lite kommer här en bild tagen någon av de första dagarna i januari 2004, sista dagen på mitt 3-veckorsbesök i föräldrarnas båt på Martinique i Västindien. Ni blir inte alls avis va?

4 kommentarer:

  1. Jag håller med dej. Var sjutton är våren?!?

    Ha en bra dag!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Vi får bilda en frysklubb o skriva en protestlista mot vintern ;).
    Härlig bild, avis, inte alls ;).
    Kram

    SvaraRadera
  3. Avis? Skojar du? Nu vill jag också bada i varmare klimat!

    SvaraRadera
  4. Lena S: Idag är det ju nästan vårvarmt, 8 grader varmare än igår!! Kram

    Imsavimsa: Jag är med!! Kram

    Katarina: Kan man åka söderöver utan att flyga? Då följer jag med!! Kram

    SvaraRadera