söndag 12 december 2010

Överraskningsbesök

Gomorron! Vaknade tidigt idag med, men tog mig en lur mellan 6 och 8. Idag skall jag göra ingenting! Ingenting konstruktivt i alla fall. Jag kan dock garantera att det blir korsord :) Det har inte blivit så mycket lösande de senaste veckorna, jag har jobbat för mycket.

Igår vid 10.30 kom Imsavimsa och hämtade mig. Eftersom hon inte vill förekomma med varken namn eller bild på bloggen så får det bli det jag kallar henne :) Vi hade aldrig träffats förut, och med i bilen var också hennes son L. Vi satte kurs mot Surte, där Inger (alias Scrapmoster) skulle stå på julmarknaden. Det var inga större problem att hitta. Utanför stod scouterna och grillade korv och ett band spelade julmusik.


Väl inne så såg vi henne nästan med en gång. Jag har ju visat massa bilder på mig på bloggen så vi misstänkte att hon skulle känna igen mig. Jag skickade fram Imsavimsa med son och hon nickade då hon såg trasdockorna och de andra, vi visste ju genom Ingers blogg vad det var hon skulle sälja. Då gick jag fram och hennes haka föll i golvet. Det är ju du! sa hon :)

Tyvärr tog jag ingen bild direkt när hon fick syn på mig, men hon ser ganska förvånad ut här också. Med på bilden är också hennes dotter "fröken J". Vi tjötade en stund och handlade givetvis, jag köpte ett jättefint bokmärke:

och också två ljus och en tändsticksask:

Hon hade jättefina saker att sälja:

Vi tyckte dock att framför allt ljusen var för lågt prissatta... Helt underbara trasdockor hade hon också:

Sen vandrade vi runt lite och köpte lotter både här och där. Jag vann en påse lussebullar.... fast för mig var de inte riktiga lussebullar då det inte var någon saffran i. Imsavimsa med son följde med in en stund och hälsade på Cornelia, som konstigt nog lät sig bli klappad. Hon är ju folkskygg, och de luktar hund, så det var mysko.

Resten av dagen blev det massa korsord, slösurfande och TV-tittande. En perfekt lördag alltså, med både umgänge och slapp. Idag blir det som sagt också slappt, fast det kryper i mig för att jag inte jobbar. Bra träning att stå emot och inte gå till jobbet och sätta på datorn!!

Jag önskar er alla en mysig och skön tredje advent!

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att ni överraskade I, hade gärna velat vara med er. Ser uta som hon hade jätte fina saker att sälja. Ha en fin fortsatt 3 e advent! Kram M

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Härliga bilder från igår... kul att göra någon glad.

    Ha en trevlig tredje advent själv!

    Kati

    SvaraRadera
  3. Malin: Det var väldigt mysigt att träffa dem. Men det kommer väl förhoppningsvis en ny "bloggträff" ganska snart. Kram

    Kati: Ja, det var väldigt roligt! Kram

    SvaraRadera
  4. Det är så kul med julmarknader, jag har inte kommit iväg på någon själv än. Det verkar ha varit hur trevligt som helst. KRAM

    SvaraRadera