onsdag 8 december 2010

Vad har jag vunnit nu då?

Gomorron. Trött. Inte så konstigt eftersom jag vaknade mitt i natten i natt också. När jag är stressad reagerar kroppen så. Stressad var jag igår, så efter jag varit och handlat efter jobbet gick jag tillbaka dit och satte på datorn och tog med mig lite jobb hem. Jobbade 2 h och sen var jag lite lugnare. Men kroppen reagerar som den brukar och låter mig inte sova hela natten när jag skulle behöva det. Så ni som tjatar på mig om att jag jobbar för mycket: jobbar jag för mycket blir jag trött. Det är det enda. Jobbar jag inte trots att jag känner att jag skulle behöva det så blir jag orolig i kroppen och det känns som om mina inälvor vibrerar = ett fysiskt obehag. Jag kan inte slappna av och "biter huvudet av folk" som inte förtjänar det. Alltså är det bättre att jobba och vara lite trött. Så Kati, du behöver inte skicka tillbaka boken om Latmasken jag skickade dig när du jobbade för mycket förra månaden :) Jag VET. Men jag mår bättre så här.

Nog om detta. Igår när jag kom hem väntade 2 överraskningar på mig. Dels ett vadderat kuvert från IDG. I det låg en dubbel-CD-skiva med "topplåtar från 1961-1962" som jag vunnit i korsordstidningen Nostalgikryss. Inte riktigt min smak, men pappa & Marita kanske gillar den. Skall kolla. Annars hittar jag säkert någon annan som vill ha den. Sen låg där också en avi från Schenker. Har inte beställt någonting, så jag undrar om det inte är en vinst till. Jag har ju skickat in väldigt många korsordstidningar på sista tiden... Skall se om jag hinner hämta den idag, det är långt bort och jag kan ju inte ta moppen nu. Skulle jag ta bussen blir det byten och promenerar jag tar det 45 minuter enkel väg (på barmark alltså, vet inte hur lång tid det tar när det är massa snö). Får se hur det ser ut i eftermiddag. Jag är så nyfiken så frågan är om jag kan vänta till helgen... I morgon är det ju konsert med kören, så då hinner jag inte hämta paketet.

Jag funderar fortfarande på Utmaningen för igår. Som Katarina skrev så betydde ju min farmor en del för mig, men jag tycker ändå inte att hon platsar i kategorin "något eller någon som har stor inverkan på dig". Så nära var vi inte. Vi träffades inte speciellt ofta. Men jag funderar vidare, en vacker dag kommer jag på det! Man kan ju inte ha svar på allt, eller? :)

Nu skall jag klä på mig och gå "you know where". Ha en bra onsdag!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas dagen varit bra, vad var det för något som kom med schenker-avin?

    kram

    SvaraRadera
  2. Katarina: Lite mindre stressig.... ingen överraskning med avin dock... :( Kram

    SvaraRadera