tisdag 29 mars 2011

Snart blir det tävling!!

Gomorron. Andra blogginlägget på ett par minuter, glömde helt bort utmaningen igår. Vad konstigt det känns att det är beckmörkt ute igen... känns som om klockan är ännu tidigare än vad den är.

För ett par veckor sedan fick jag ett mail från en kille på någon PR-firma. Hur han hade hittat till min blogg vet jag inte, men han hade tydligen läst den efter jag vunnit glasögonen på Lensway. Han frågade om jag ville vara med i en tävling om Proderm (solskydd) där man kunde vinna en resa för 4 personer till Schweiz. Visst det kunde jag väl, svarade jag, men sen glömde jag bort det. Igår mailade han igen och frågade om jag ville ha en tävling på min blogg. Kul svarade jag, och mailade mitt telefonnummer. En stund senare ringde en annan kille upp och vi snackade en stund. Nu mina vänner kommer det hända grejer. Om ett par dagar kommer det mer information, men jag är alltså sponsrad för första gången :)

Det hela handlar om att man skall ladda upp sin bästa solbild till deras Facebook-sida. Så för att vara med måste man ha ett Facebook-konto. Man behöver dock inte vara vän med mig där. De har inte bestämt än hur det skall funka på min blogg, men ni kan ju börja med att gå in och rösta på min bild. Här är bilden jag la upp.


Det är jag, i pappas båt, på Martinique, julen 2002. Jag har solfrossa då jag spenderat hela dagen på havet utan solkräm och här fryser jag som bara den.

Om ni har tänkt att ladda upp egna bilder i deras tävling så tycker jag ni skall vänta tills jag lägger upp tävlingen här... Jag är inte säker på hur det kommer att fungera, men ni kan nog vinna lite mer om ni väntar och sedan lägger in länken i mitt inlägg eller nått. Men vem säger nej till chansen att vinna solprodukter eller en resa för 4 personer i sommar? Så fundera på er bästa solbild och ha den i åtanke när jag skriver om tävlingen nästa gång. Och bara för att ni skall tävla själva så är det ju inget hinder för att rösta på mig :)

Detta skall bli spännande tycker jag, men vi återkommer om några dagar. Jag är ju inte hemma ikväll då jag skall ta med lillasyster på restaurang :)

Igår hade jag lite tur får man säga... varannan måndagmorgon när städarna skall komma så packar jag in den bärbara datorn, tangentbordet, roller-mousen och annat i garderoben, så att skrivbordet blir enklare att torka av. När jag kom hem igår och skulle plocka fram allt igen så rasar datorn ner från hyllan i garderoben, rakt ner på golvet. Ett fall på en meter ungefär. Men den klarade sig! Vad som däremot inte klarade sig var USB-stickan, som är mottagare för min trådlösa mus, som satt i uttaget. Jag använder den trådlösa musen när jag inte sitter vid skrivbordet och stora skärmen (då har jag en roller-mouse). Någonstans i denna lägenheten finns en likadan, som hörde ihop med den förra musen av samma märke. Men var? Den är ju så himla liten! Fram tills dess så får jag klara mig med pekplattat som finns på datorn, men jag hatar den! Jag "ser" stickan ligga i en stor vit skål som tidigare stod på min köks-ö, men vad som hände med den när jag tömde skålen är ett mysterium. Datorn klarade sig dock, det är ju det viktigaste.

Grattis till lillebror Jonas som har namnsdag idag! Puss i pannan på dig!

På tal om tävling så är jag med och tävlar hos Imsavimsa om dessa 2 produkter.




Fundera nu på en bra solbild så återkommer jag med mer info om ett par dagar! Ha en bra tisdag!

5 kommentarer:

  1. Skall bli spännande med din tävling :). Du är med i min med 2 lotter :).
    Ha en bra dag. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag ska kolla efter några bra bilder...kommer rösta från jobbet idag också...

    kram o ha en finfin dag

    SvaraRadera
  3. Spännande tävling!

    Men jag på solkort...hmmm.. finns det?

    Hoppas du har det riktigt trevligt med Åsa.

    Kram!Kati

    SvaraRadera
  4. Vad spännande :)
    Låter som en rolig tävling och precis lagom tidsmässigt, hoppas jag :) för nu kommer väl ändå snart vårsolen.

    SvaraRadera
  5. Imsavimsa: Hoppas jag vinner, mitt hår är så himla risigt! Skulle behövas lite återupplivning där :) Kram

    Katarina: Du kan nog inte rösta mer än en gång då det är från ditt FB-konto du röstar. Fick bara en röst igår trots "uppropet" i bloggen... så jag har definitivt ingen chans till någon alpresa. Kram

    Kati: Det behöver inte vara en bild på dig, bara en bild där solen är inblandad på något sätt. Kram

    Marie-Louise: Vi får se hur tävlingen blir, de hör väl av sig ikväll eller i morgon.

    SvaraRadera