tisdag 29 mars 2011

Dag 12 - Dåliga vanor och laster

Glömde visst bort utmaningen igår kväll...

Dåliga vanor... jag kommer inte på någonting. Säkerligen kommer jag att komma på massor när jag klickat på Publicera, men just nu är det tomt. Får väl skylla på den tidiga timmen.

Laster. Här har jag en som jag inte alls är nöjd med. Jag dricker för mycket Pepsi Max. Det är enda sättet jag får i mig koffein då jag inte dricker kaffe. Jag har väldigt lätt för att komma in i ett beroende, och sedan är det svårt att sluta. Grejen är ju den att det är så förbaskat gott med Pepsi Max, så när jag väl har slutat så vill jag ju bara ha lite till... och sen är jag fast igen. Jag har slutat massor av gånger, men just nu är jag fast igen. Detta gillar jag inte alls. En vacker dag slutar jag igen, kanske för gott... vi får se.

Förresten, en dålig vana i mångas ögon är väl att jag jämt och ständigt somnar på min soffa. Jag lider inte av det då jag sover väldigt bra där. Det hade ju varit värre om jag haft en obekväm soffa och sovit som en kratta :)

1 kommentar:

  1. Kolsyrat är bland de få sakerna jag inte klarar så bra längre. Jag känner verkligen hur det bubblar i strupen när det är på väg ned. *haha*
    Jag ÄLSKAR verkligen bubbelvatten, så det är en stor sorg att inte kunna dricka mer..

    SvaraRadera