fredag 1 april 2011

Äntligen fredag och äntligen april!

Gomorron. Idag gäller det att inte bli lurad :) Jag går på det mesta, så vi får se vad resultatet blir när dagen är slut.

Äntligen är det april, det måste väl betyda att våren kommer för att stanna? Och äntligen är det fredag. Denna veckan har inte varit rolig alls. Det började med något som hände i torsdags förra veckan, som jag inte har lust att skriva om här, och som gjorde att jag inte alls mådde bra torsdag till lördag. Sen gick söndagen och måndagen åt att tänka väldigt mycket på Linda. På tisdagen så möttes vi av beskedet att hon somnat in. Jag blev väldigt lessen och onsdagen var inte rolig. Som pricken över i:et så har ju kollegan Malin varit ledig hela veckan, så jag har gjort delar av hennes jobb också = jag har haft det väldigt stressigt på jobbet. Men idag är Malin tillbaka, mycket efterlängtad!!

Jag vaknade i morse med väldigt ont i halsen och huvudet, hoppas verkligen att det är en reaktion på den jobbiga veckan och inget annat. Har inte tid med något annat!! Igår kväll var första kvällen denna veckan som jag inte hade några planer, mer än att handla direkt efter jobbet. Det var underbart att bara gå hem efter det och unna mig en helkväll i soffan. De 2 senaste nätterna har ju varit "crappy" när det gäller sömnen, så jag somnade ganska direkt när jag la mig i soffan vid 18.30. Sov en halvtimme/trekvart och sen var jag piggare. Kollade på massa avsnitt av nya säsongen av Biggest Loser som började i måndags, hade spelat in alla avsnitt men inte sett ett enda.

På fredagarna brukar jag ju gå till gymmet, men jag har inget kort än och att simma på fredagar är lika med självplågeri (väldigt många ungar i poolen). Alltså blir det en vilokväll i kväll också, det känns som om jag behöver det.

Mammografin igår gick bra, jag har ju inte fått något resultat än, men själva proceduren gick snabbt och enkelt. Jag var klar innan min utsatta tid hade kommit och var tillbaka på jobbet halv 9. Måste säga att det är nog enklare att röntga mina avlånga "sandpåsar" än någon liten snärtas små toppiga :) Mina gick liksom att dra och placera lite hur som helst, det var inga problem. Hehe...

Önskar er alla en bra fredag och inledning på helgen. Skriv gärna en kommentar om ni har utsatts för ett bra aprilskämt, sånt är alltid kul.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Hoppas du får återhämta dig denna helg och att den blir skön och vilsam!

  Sedan hoppas naturligtvis att det inte bryter ut någon halsinfektion eller förkylning... krya på dig!

  April, april min kära sis... jag kan krama dig hur mycket jag vill!

  Kram!Kati

  SvaraRadera
 2. Hej fina du, tack för din stöttande kommentar och för att du är just den vän du är! Längtar tills i sommar

  kram

  SvaraRadera
 3. Kati: Hoppas jag med :) Inga förkylningar här, nej tack. Hoppas du inte blev sur över bilden jag la upp idag :) KRam

  Katarina: Tack detsamma! Jag längtar också!!! Kram

  SvaraRadera