tisdag 12 april 2011

Huvudvärk...

Gomorron. Vaknar med kraftig huvudvärk, samma som igår. Den kom vid lunchtid och verkar inte ha gett med sig under natten. Tog en Alvedon igår kväll, men den blev jag bara lullig av. Lustigt egentligen det där med mig och mediciner. Ibland blir jag hög som ett hus av 1 Alvedon, ibland kan jag ta 2 utan att känna någonting. Hade varit bra att veta varför så att jag vet när jag kan ta tablett eller inte. Det är ju en sak att bli lullig hemma på kvällen, lite jobbigt är det dock om jag tar en tablett på jobbet och blir sån... Ett par gånger har jag blivit så snurrig att jag fått hålla mig i väggen när jag går. Kollegorna bara skrattar åt mig, men det blir svårt att få något gjort då :)

Trots huvudvärk åkte jag och tränade igår, men fick bryta efter hälften. Det gick helt enkelt inte. Denna gången började jag med maskinerna, i lördags fick jag ju bryta efter hantlarna pga träningsvärken. Lördag + måndag blev alltså 2 halva träningspass = 1 helt :) Träningsvärken sitter fortfarande i, men inte lika mycket som i lördags. Det går åt rätt håll i alla fall.

Istället åkte jag hem och njöt av min nystädade lägenhet. Orkade inte duscha på gymmet så det gjorde jag hemma. Jag tycker det är så mysigt att krypa upp i soffan i pyamas och morronrock när man är alldeles nyduschad.

Idag skall jag ringa moppeverkstan och kolla om jag kan lämna in moppen i eftermiddag för att få på sommardäcken. Hade tänkt göra det igår men glömde att de har stängt på måndagar.

Idag skall det regna hela dagen, då passar väl denna Maxine bra?


Ha en bra tisdag!

5 kommentarer:

 1. usch att vakna med huvudvärk är nog bland det jobbigaste som finns. Hoppas att det går över under dagen. Kram

  SvaraRadera
 2. Det finns inget värre än att vakna på det sättet. Stackare där. Hoppas det blir bättre snart!!

  Kramen i

  SvaraRadera
 3. Så jobbigt med detta väder kan det inte vara sol ett tag nu.

  SvaraRadera
 4. Ja, tror du inte huvudet kan skyllas på vädret? En del känner av väderombyte i huvudet.... då jag har "hjärnprotes" ...så är det faktiskt så att det är lederna som känner av vädret...ja, och en del släpper väder!?!

  Ha en bra tisdag...hoppas det onda släpper!

  SvaraRadera
 5. Marie-Louise: Nej, det gick inte över, men jag överlevde. Kram

  Inger: Hoppas jag med! Kram

  Christer: Men hallå. Vi hade just 3 dagar med underbart väder, har du redan glömt det? :)

  Kati: Hehe, du är för rolig. Tyvärr började min huvudvärk långt innan regnet, så den kan knappast skyllas på det. Släppa väder är jag däremot bra på, fråga Cornelia. Hon tittar lite suspekt på mig ibland :) KRam

  SvaraRadera