tisdag 12 april 2011

Dag 27 - Detta skulle jag vilja utöva

Jag skulle vilja kunna köra pass på gymmet. T.ex. Zumba, Body-Pump och annat som låter kul. Men med min trasiga kropp och en motorik som får en tvååring att se bra ut, så funkar det inte. Gick på Step-up en gång och det gick åt helvete. Det är precis som det saknas något i min skalle, jag kan inte stå och se på någon som gör en rörelse och bara göra den, nej jag måste aktivt tänka "hon sträcker ut vänster arm" och sen kan jag göra rörelsen. Det är bara det att personen där framme då har hunnit 13 andra rörelser längre fram i programmet... Jag är en katastrof i sådana situationer. När det är våtvästträning funkar det dock, för då gör man alltid rörelserna under en längre tid, så jag hinner med.

Andra saker jag skulle vilja utöva är t.ex. fallskärmshoppning (det skulle (förhoppningsvis) betyda att jag inte var flygrädd), maratonlöpning (det skulle betyda att min kondis var på topp), aktiehandel (det skulle betyda att jag fattade vad det hela handlade om och dessutom hade pengar)... listan kan göras lång :)

7 kommentarer:

 1. springa ett maraton....hmmm, ja kanske någon gång i framtiden....du o ja New York marathon.....typ ;)

  SvaraRadera
 2. Lena, våga prova. Man blir bättre och bättre men man måste ge det ett par gånger innan det losnar, sedan när man får till passet så tycker ledaren att det är dags att byta program, tyvärr :-)

  SvaraRadera
 3. Fallskärmshoppning????Brrr, får rysningar bara jag tänker på det.Fniss.
  Får passa på att tacka för tipset med kesella, fun ligt och nötter."Snodde" det av dej och nu äter jag det varje dag.Byter dock ut hasselnötterna mot valnötter pga av allergi, supergott! Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 4. Hehe... du är rolig du... tar i för kung och fosterland....

  Tja, här blir det ingen fallskärmshoppning heller...

  Kati

  PS. Marstrand... ja, men visst!

  SvaraRadera
 5. Men du - sätt lite mindre mål och uppnå dem först. Ha som mål att springa vårruset tex, endast 5 km. Gå på pass som inte kräver så mycket koordination. På SATS där jag går så finns det Cross pass som är ungefär som cirkelträning. Ge inte upp utan leta efter sådant som passar dig. Jag var förresten på mitt livs första Zumbapass idag och jag gjorde nog inte många rätt - men det var ganska kul ändå =). Om du verkligen vill så kan du självklart springa marathon, men det tar nog några år.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är svårt att sjung och samtidigt klappa händer och dessutom skall man gunga i takt utan att komma av sig.
  Dansa "par dans" skall vi inte tala om.
  I bland sjunger jag imsevimse spindel med barnen med gör rörelserna till blinka lilla stjärna. Int helt rätt precis.
  Ja, ja man kan inte vara bra på allt:-)
  Kramis Mamma Mia

  SvaraRadera
 7. Katarina: Not in your wildest dreams! Kram

  Sandra: Nej, inte än. Framförallt min arm skulle inte klara det. Det är inte inbillning, jag har levt med skadan sedan 1977 och vet vad jag klarar...

  Vivi: Jag med, skulle aldrig utsätta mig för sådant, det var ironi! Kul att du gillar Kesellan! Äter det också varje dag. Perfekt mellanmål! Vilken smak på Fun Light har du? Jag gillar Tropical bäst. Kram

  Kati: JAG VAR IRONISK!! Kram

  Anneli: Hehe, det där var inga mål. Det var PÅ SKOJ... Skulle inte komma på tanken att springa någonstans. Min vänstra fot skulle protestera å det vildaste. Ett par minuter på löpbandet klarar jag, men sen haltar jag i 3 dar. Inte lönt alltså. Nej, jag vill verkligen inte springa maraton!!

  Mamma Mia: HA! Sjunga och klappa klarar jag definitivt inte. Inte om jag skall fortsätta sjunga, jag får välja det ena eller det andra :) Kram

  SvaraRadera