lördag 30 april 2011

Jaha, det var ju mindre kul...

Gomorron. Vaknar efter en natt på soffan. Cornelia försökte verkligen få mig att gå och lägga mig i sängen, men det gick inte alls. Hon skrek på mig och höll på, men jag orkade bara inte flytta mig. Till slut, efter ett flertal försök, gav hon upp och gick och la sig ensam i min säng...

Idag hade jag bestämt mig för att ställa mig på vågen. Inte alls kul. Det var ju i och för sig ett större plus för ett par dagar sedan, men nu stannade vågen på +0,1 kg sedan den 2 april. Fy fan vad jag är trött på detta. Men det är bara att släppa och försöka och försöka igen. Inte mycket annat att göra.

Sjösättningen av vårt stora projekt gick bra igår, fast jag var glad att kollegan var hemma sjuk så jag fick köra igång det själv. Det var en hel del barnsjukdomar och småproblem som skulle lösas, men innan jag gick hem så var allt i ordning och alla problem lösta. Det blir nog mycket bättre när vi väl vant oss vid att arbeta på det nya sättet.

Inte en chans att jag orkade gå till gymmet igår, foten krånglade till och från hela dagen och all stress gjorde att jag var helt slut. Tog en omväg hem från jobbet och fick mig en 40 minuters promenad, sen tog jag fredag. Nu öppnar gymmet om 1 h och 40 minuter, då skall jag vara där istället. Fredagar är ändå fredagar. På fredagarna kommer glassbilen, den stannar precis nedanför min altan. På vintern så har de inte många kunder, men nu på våren/sommaren så flockas folket. Igår var det flera barnfamiljer som "campade" på gräsmattan nedanför min altan i väntan på glassbilen. Det är kul att sitta där och iaktta folk. Grannarna kommer förbi och hejar på väg ut på promenad och lill-tjejen Alva i lägenheten ovanpå kastar ner sina leksaker å altanen. Alltid händer det något.

Valborg idag och jag har inga speciella planer. Solen skiner och himlen är blå, så lite altansittande lär det bli. Efter gymmet skall jag till posten (Willy's) och hämta paket. Var med i någon undersökning/tävling på nätet och fick 100 kr rabatt på Bubbleroom. Hittade 2 söta toppar som jag efter rabatt och pålagd frakt fick betala sammanlagt 137 kr för. Skall bli kul att se om de passar. Bara enkla toppar, en i vitt och en i brunt.

Jag önskar er alla en mycket trevlig Valborg, ensamma eller tillsammans med familj och vänner. Vädret skall i alla fall här inte bli lika bra som förra helgen, men lite bra skall det nog bli.

PS. Till er som vann i min solbildstävling: ni har väl fortfarande inte fått moussen? Inte jag heller. Jag har skrivit och klagat och tycker det är oerhört pinsamt. Ber om ursäkt för detta, men det är inte jag som skickar ut vinsterna. Fick meddelande den 18:e att de var skickade, men mamma har i alla fall inte fått något än. Sorry.

5 kommentarer:

 1. Hej vännen, nej jag har heller inte fått någon vinst, men jag sitter inte i sjön :)

  Hoppas du får en solig och fin dag

  kram

  PS: skippa vågen och fram med måttbandet, mitt visade massa minus i cm idag :) DS

  SvaraRadera
 2. Förstår din frustration över detta med vikten. Man hör ofta om enastående nästan overkliga resultat efter en op. Men strunt i det Lena du är fantastisk som du är!!!

  SvaraRadera
 3. Lägg inte så stor vikt vid vikten, du hör ju själv att det blir tyngre då.
  Let go, njut av livet och dig själv, gör dig inte illa med tunga tankar. Du hör ju hur du samlar på dig tyngd. Det låter bokstavligt, men så funkar det. Ha en skön helg med Corny på altanen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Katarina: Men jag tycker det är pinsamt att de inte har skickat ut vinsterna än! Skall kolla med måttbandet senare, men jag har varit så dålig på att mäta mig från början. Har egentligen bara mått från min XV-tid och så mätte jag mig i början och slutet av januari i år. Måtten från slutet av januari är av någon anledning mycket HÖGRE än de från början av januari... Mysko. Kram

  Kati: Detsamma!

  Sandra: Ja, det är ju vad jag har hört också, det måste vara något fel på mig. Det känns så jäkla orättvist bara... kan jag aldrig lyckas?? KRam

  Mamma: Nä, jag vet. Men det är inte lätt att sluta fundera... KRam

  SvaraRadera