söndag 10 april 2011

Och vinnarna är...

Ja, detta var ju inte svårt. Inte för mig i alla fall. Att utse 5 vinnare bland 4 tävlanden... Det blev alltså Katarina, Jennie, mamma och Norea. Grattis. Jennie och Norea, maila mig era adresser så skickar Proderm vinsterna till er (min mailadress står i min profil).

Jag fick verkligen böna och be för att ni skulle vara med. Varför? Lite lessen är jag allt att ni inte ens ville vara med i tävlingen, nu när jag blivit sponsrad och allt. Det är ju inte så att det lockar att ha en ny tävling någon gång inom den närmaste framtiden... Nu skall jag i alla fall sluta tjata om detta.

4 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket! Adressen är mailad.
  Att jag inte slängde mig in i tävlingen direkt, var för att jag inte trodde jag hade en bild som passade i tävlingen.
  Men ge inte upp, om du får tag på sponsorer så kör gärna en tävling och ha en stående länk i högerkanten eller i början eller slutet av varje inlägg. Ha då gärna en tävling nära temat din blogg har lite,så tror jag du kan få fler att delta.(viktminskning, bra matrecept och tillbehör, träning, promenader(en stegräknare vore väl något att tävla om eller en sådan bra kaloriförbrukningsmätare som alla har på sig i Biggerst Loser USA) tex.

  SvaraRadera
 2. Mig behövde du då inte böna o be, jag deltog bara efter några minuter så det så :)

  SvaraRadera
 3. Norea: Jag tror inte jag får någon mer sponsring... går ju inte ut aktivt och söker, de hittade mig. Ramlar det ner något så kanske. Men det är inte roligt när ingen vill vara med... Kram

  Katarina: Nej, det skrev jag ju i ett tidigare inlägg också, du var snabb! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har haft så mycket ett tag och har inte varit här och läst på länge. Tråkigt att det inte var så många som var med. Nästa gång - då är jag med!

  SvaraRadera