tisdag 17 maj 2011

17 mai

Gomorron. Har sovit som en stock i 7 h i natt, och ändå känns det som om jag bara sov 5 minuter. Hoppas jag piggnar till snart.

Grattis till Norge på 17 mai. Jag har firat denna dag 2 ggr tillsammans med en massa norrmän, 1990 och 1991 i San Francisco. Jag blev utsedd som "hedersnorrman" och fick gå först i syttende mai-tåget. Jag firade tillsammans med mina vänner på Norska Sjømanskirken och det var väldigt trevligt. Norrmän är så mycket bättre än oss svenskar på att fira nationaldagen.

Igår blev jag alltså klar med min uppgift en hel timme före deadline. Men jag var slut. Så slut att jag senare under dagen upptäckte att jag gick till jobbet med mina hemma-terminalglasögon och inte märkte att allt var suddigt... (jag jobbade hemma från 5 tills dess att jag var klar vid 9). Kände mig lite som om jag var full under dagen, helt lullig. På eftermiddagen tog jag 2 h ledigt, men istället för att gå hem och lägga mig på soffan, något som var verkligen lockande, så gick jag ut och såg till att stegräknaren fick jobba lite. Jag gick till Mölndals Centrum och Moyana Corigan och handlade en sån här av trevliga Monica och Madelene.

Jag luktade på massa andra varianter, men det blev ändå att jag köpte min favoritdoft, Melon & Gurka, till slut. Krämen har jag över hela kroppen, inklusive ansiktet, och den är helt underbar.

Promenaden hem gick inte lika fort som den dit... då var jag duktigt trött. 34 minuter dit och 50 minuter hem. Stegräknaren ökade från ca 6.900 steg till ca 19.000. Sen var det horisontalläge i soffan som gällde. Strax efter 21 höll jag på att somna till och la mig i sängen istället.

Fortfarande väldigt mycket att göra på jobbet, men ingen deadline som den jag hade igår. Nu skall jag sticka iväg och simma innan det är dags för förmiddagsjobb hemma. Ha en skön tisdag!

3 kommentarer:

 1. Älskar olika lotion soch creamer, önskar att jag kunde dofta på den för färgen gjorde mig sugen på den!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ja, kära nån... jag har så mycket på jobbet så jag fick skippa en betald resa till Uppsala idag och i morgon... nu får jag bekänna färg.

  Hoppas att kommande helg blir bättre för dig!

  Kati

  SvaraRadera
 3. Sandra: Du kan beställa från dem via postorder, jag garanterar att allt luktar så gott som namnen säger. Melon & Gurka är så fräsch! Unna dig lite goda krämer nu medans du väntar på bäbis :) Kram

  Kati: Vi kanske skall bilda en klubb eller nått... Nästa helg vill jag inte jobba, då skall jag laga mat! Helgen därpå ses vi i bilen på väg till Småland. Kram

  SvaraRadera