söndag 19 juni 2011

En mini-bloggträff

Gomorron. Idag fick jag sovmorgon. Jag blev i och för sig väckt mitt i natten av gissa-vem, men jag lyckades somna om och sov till 7.30. Härligt!!

Igår sms:ade jag fram och tillbaka med Ulrika och Jenny, och vi bestämde att vi skulle ses här vid 12. Då fick jag eld i baken och satte igång att röja. Hann ta det lite lugnt innan först Ulrika och sedan Jenny med Lukas kom.


Kolla stilen! Så skön! Han är så söt...


Jenny och Lukas. Lite kul att storkillen heter Alexander, så det blir Alexander Lukas, precis som den där figuren i Kalle Anka :)


Ulrika.

Vi satt och snackade ett tag innan Jenny och Lukas åkte hem. Ulrika och jag stack först till mitt jobb och hämtade min mp3-spelare som blev kvar där i fredags. Sen vidare till Frölunda Torg. Jag tog en macka på Subway medans Ulrika fönstershoppade lite. Vi kollade massa affärer och jag slog till och köpte mig ett par Reebok Easy Tone på Intersport. Dessa blev det:


Intersport har nu 20-50 % på alla skor, och dessa var nedsatta med 20 %. De kostade alltså 880 kr istället för 1.100 kr. Helt OK. Får se om jag får några bidrag på min födelsedag om 2 veckor, annars betalar jag dem själv. Ville hemskt gärna ha dem. Dessa hade fler "bullar" än de jag provade i veckan, det var en jäkla studs i dem. Den sista bullen, som inte syns på bilden, sitter under tårna. Jag tycker de var snygga också. Jag bad om den modellen som var minst varm, för jag blir väldigt lätt varm om fötterna. Dessa skulle tydligen vara väldigt luftiga.

Vi var också på Clas Ohlson där jag handlade lampor till min nya takfläkt, ett teflonnät att lägga över grillgallret så att min kyckling inte fastnar, och en mycket smart vattenflaska. Sen åkte vi vidare till Netto där jag stor-bunkrade mineralvatten. Ulrika hade tvättat en maskin tvätt hos mig (hon bor ju i husvagn i 2 veckor) så vi åkte hem och la den i tumlaren. Sen snackade vi lite till tills tvätten var torr och hon åkte tillbaka till campingen.

Hon lånade massa filmer, så vi får ses en gång till innan hon åker tillbaka till Götene på torsdag. Måndag eller tisdag skall hon till IKEA, så då följer jag med dit.

Det var väldigt trevligt att träffa dem båda, och jag är förundrad över hur trevliga folk jag har träffat via min blogg. Visst är det fantastiskt? Alla jag har träffat har jag trivts väldigt bra med. Helt otroligt tycker jag.

Idag skall jag inviga mina nya skor, om det bara kunde låta bli att regna. Just nu regnar det inte, men det hänger i luften och det har ösregnat sedan igår eftermiddag. Det skall tydligen vara uppehåll mitt på dagen, så då skall jag passa på. Jag fick en fråga i kommentarerna häromdagen, om jag varit och testat Mannerströms saluhuall i Sisjön än, och jag visste inte att de öppnat. Kollade upp det hela och de öppnade lite tyst i torsdags, tydligen skall de vänta med reklam till efter sommaren. Jag skall nog ta en promenad dit bort idag och testa stället, för de verkar ha öppet på söndagar.

Det var länge sedan Maxine "passade" mig, men här är en bra (om man bortser från att det inte är Fars dag förrän till hösten, det är Father's Day idag i USA):


Jag önskar er alla en härlig söndag, med regn eller solsken, med jobb eller slapp...

2 kommentarer:

  1. Jättefina, hoppas du trivs lika bra i dina som jag i mina. O priset var ju verkligen kanon!

    Kul att träffa vänner. Så söööt han är lillgrabben.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. KAtarina: Skall ha på mig dem på jobbet idag, de var så mjuka och sköna. Varm blev jag inte heller, skall se hur det blir när jag går inomhus. Kram

    SvaraRadera