måndag 20 juni 2011

Ingen träningsvärk

Gomorron. Har redan förstört gårdagens komma-ikapp med sömnen... Jäkla skit rent ut sagt. Vaken mellan 3.30 och 4.30, klockan ringde 5, ställde om den till 5.30. 4 arbetsdagar denna vecka, får helt enkelt se till att orka.

Gårdagen innebar invigning av mina nya fina skor. Jag "grundade" med lite värktabletter för höften och lät bli att lägga i mina inlägg. Satte kurs mot Sisjö Entré på andra sidan motorvägen, för att spana in Mannerströms Saluhall. Skorna var jättesköna att gå i och en sak som var bra var att jag inte tog för långa steg. Tar jag för långa steg får jag ofta ont i höften, men alla bullarna under sulorna gör det enklare att ta lite kortare steg (mer normala för min benlängd alltså).

Mannerströms Saluhall smygöppnade i torsdags, och den riktiga öppningen sker inte förrän i augusti. Det var väldigt fräscht, jag tog lite kort med mobilen. Några är lite suddiga, för jag visste inte om det var OK att ta kort eller ej, så jag var lite snabb = oskärpa.


Här är fika-delen. Jag tog en kycklingmacka, som de specialgjorde till mig eftersom det var något klet på som var gjort på Philadelphiaost. Inte heller var det några problem att ta med halva mackan hem.


Skall man äta lunch eller à-la-carte så gör man det i avdelningen brevid.


Stor köttdisk, sen en delikatessdisk och lite längre bort (utanför bilden) en ostdisk där man också kan köpa fin choklad.


Åt andra hållet ligger en take-away-disk med massa godsaker. Här kan man sätta ihop en egen måltid av röror, köttbullar, potatissallad och massa annat gott. Det vita till höger är där det snart skall öppnas ett ställe som säljer sushi och wokat.


Restaurangen från andra hållet.


Här öppnas snart en fiskdisk.

Väldigt fräscht var allt, men jag vet ingenting om priser på de varor jag såg, så jag vet inte var de ligger. Antagligen lite dyrare än t.ex. Maxi... Mackan jag köpte var delikat, ett stenungnsbakat bröd med en kycklingfilé, massa grönsaker och en skiva bacon. Mycket god.

Sen gick jag in på Willy's och handlade lite och så vidare till ÖB. Min ryggsäck var tung sen, men det gick bra att gå hem ändå. Idag har jag ingen träningsvärk, faktiskt inte ont någonstans. Vet inte om det är pga skorna eller värktabletterna, men skorna var i alla fall väldigt sköna. Inget skoskav än och det gick alldeles utmärkt att gå utan inläggen. Det är väl för att innersulan fortfarande är mjuk och ger stöd.

Resten av dagen gjorde jag inte många knop, löste en massa korsord var det enda jag gjorde. Sent på kvällen röjde jag lite inför städerskans besök idag.

Idag skall jag ta med alla ca 75 kort som togs på firmafesten i fredags :) Några stilstudier som bara lämpar sig internt om man säger så... Måste bara ta bort lite röda ögon först.

Ha en bra måndag! Någon som går på semester idag? Själv har jag ju nu 5 veckor kvar om man bortser från en ledig dag om 2 veckor. Jag får skylla mig själv...

6 kommentarer:

 1. Ser mkt fräscht ut, önskar vi hade något liknande här....det har vi kanske, men jag är sällan inne i city :(

  Ha en fin vecka

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ja du detta med kläder är inte roligt. Jag blir så besviken och lusten att shoppa kläder har jag inte nuförtiden. Man ska ha en viss kroppstyp för att kunna gå och shoppa så kläder sitter snyggt.

  SvaraRadera
 3. Tycker inte du ska behöver "smygfota", då du har en blogg så brukar de flesta företag uppskatta den gratis marknadsföringen det innebär att bli omnämnda och
  du bara kunde sagt till/frågat innan du fotade-jag har en blogg och jag tänkte ta några bilder på er fina restaurang och lägga upp på den och hade företaget varit lite smarta så hade de sagt- att du kan få rabatt på din macka för den gratis marknadsföringen du ger oss;)

  SvaraRadera
 4. Vad fräsch det såg ut där :) hoppas priserna blir okej så att det går att njuta av det också. Kram

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för recensionen:-)
  Verkar rätt lovande. Ser ut att hålla rätt hög kvalitet. Hoppas att dom får det att gå runt. Sisjön är ju lite "off" för oss som bor och jobbar i stan men det kanske finns gott om kontor i området!

  SvaraRadera
 6. Katarina: Jag är ALDRIG inne i stan, men detta är ju inte stan :) Jag har nog inte varit inne sedan jag följde dig till bussen i somras, om man bortser från några läkarbesök där jag bara åkte dit och hem direkt. Trivs här ute i väster. Kram

  Kämpa: Det jag är mest irriterad på just nu när det gäller kläder är alla dessa urringningar som går ner till naveln... Bara för att man är lite större så betyder ju inte det att bysten börjar längre ner... Måste ha linne under ALLT och det blir så jäkla varmt!

  Norea: Jo visst hade jag kunnat fråga, men det vågade jag inte :) Det blev ju OK bilder ändå...

  Marie-Louise: får se om någon som har mer koll på priser kan säga om det är dyrt eller billigt..

  Ellen: Vassego! Sisjö centrum har nu blivit mycket stort, och större skall det bli. Mellan Sisjön och nya Frölunda Torg finns det inget man inte kan få tag på här. Ta en tur ut hit och du lär bli förvånad om du inte har varit här på ett tag!

  SvaraRadera