onsdag 15 juni 2011

Reebook Easy Tone?

Gomorron. Fy fan rent ut sagt vilken natt. Somnade på soffan vid 22, vaknade klockan 1.30, klarvaken. Sen somnade jag nog inte förrän strax efter klockan 4. Upp klockan 5. Jag var bra frestad att ställa fram klockan en timme, men jag skall iväg och simma alldeles strax. Hade det varit problem med själva insomningen hade jag ju kunnat ta en tablett av något slag, men somnar gör jag bra på kvällen (i soffan eller i sängen). Det är när jag vaknar mitt i natten som problemen kommer, för då kan jag ju inte ta en tablett. Då skulle jag inte komma upp sen. Usch vad jag är trött på att inte sova fulla nätter!

Igår fick jag ytterligare ett bevis på att Facebook är bra. Vi har denna diskussionen i familjen, med pappa & Marita. Alla andra förutom de och min bror har Facebook, till och med Maritas syster. Vi brukar reta dem när de säger "det där visste jag inte" och då svarar vi "det hade du vetat om du hade haft Facebook". Det går liksom inte att motstå sådana pikar. I alla fall så blev ju pappa sjuk igår, och jag känner att jag inte vill stressa honom med uppsättning av min takfläkt, han behöver samla krafter och bli frisk inför sin operation nästa vecka. Slängde ut frågan om någon kunde hjälpa mig med detta, och igår fick jag svar. Det var från f.d. kör-kompisen Karins man Thomas, som jag också är vän med på Facebook, så idag kommer de och hjälper mig efter jobbet. Tänk att det finns så snälla människor! Nu skall jag göra lite reklam: Thomas och Karin har ICA Fiskebäck, och där skall man handla räkor. De är billigast i stan på fredagar när de har räkor, och jag har gjort några storköp där!

Moppeturen till verkstan med bara en broms gick bra. När jag kom fram möttes jag av en stor skylt att det var fullt och att de inte tog emot några fler reparationer! Gick in och sa att jag hade pratat med ägaren i måndags, så de tog emot mig ändå. Han var lite stressad och lyssnade inte på mig när jag berättade att vajrarna var skiftade så att de inte satt på de handtagen han trodde = han klippte fel vajer. Det innebar att han bytte båda vajrarna, men jag fick ett bra pris på det. Skönt, nu vet jag att båda håller ett tag till. Medans de byttes gick jag in i frukt- och grönsaksaffären som ligger brevid och köpte massa fräscha grönsaker. Sen vidare till Maxi, "allt" hade tagit slut samtidigt hemma.

Igår fick jag låna kollegan I-M:s Reebook Easy Tone-skor som jag gick omkring med på jobbet. Jag har funderat på om man inte skulle investera i ett par sådana, eller rättare sagt om jag inte skulle önska mig pengar till sådana på min födelsedag om 3 veckor. Båda kollegorna I-M och M har sådana och de säger att de får mycket träningsvärk i rumpa, lår och vader när de varit ute och gått. Jag är dock lite rädd att min dåliga ischiasrygg inte skall gilla dem. I-M:s var lite mysko, för det var "punka" på båda bullarna på höger fot. De var alldeles platta... vet inte riktigt vad hon har gjort. Jag gick i alla fall omkring med dem, och sen på kvällen tog jag mig en promenad på gåbandet. Jag har inte ont i ryggen idag, men å andra sidan har jag inte träningsvärk heller, gick väl inte tillräckligt långt. Nu vill jag höra om era erfarenheter med dessa skor. Jag vet att Katarina har ett par, någon annan? Är de bra? Vilken variant har ni? Det finns ju hur många som helst... De funkade i alla fall med mina formgjutna innersulor, det var bra, och nu vet jag vilken storlek jag skall ha så jag kan köpa dem på nätet om de är billigare där.

Nu skall jag sticka iväg och simma. Ha en bra onsdag!

4 kommentarer:

 1. Du måste skriva vad du tycker om dem ifall du köper ett par, jag har också varit nyfiken.

  SvaraRadera
 2. Ett tips Lena, köp dem på Intersport! De har 30 dagars nöjd kund garanti, så du kan lämna tillbaka dem om du inte är nöjd även om de är använda!

  Jag har även utökat min easytone samling till ett par flipflops. ÄLSKAR DEM!

  SvaraRadera
 3. Hmmm... n u blev jag också sugen på att köpa skor... utvärdering...ja, tack!

  Kati

  SvaraRadera
 4. Anneli: Lovar att recensera dem ifall jag köper ett par!

  Katarina: Ja, jag har också hört detta om Intersport, himla smidigt då det ligger uppe vid Maxi. Flipflops kan jag inte gå i, tappar dem hela tiden :) Kram

  Kati: Kommer, men nu vet du ju vad jag önskar mig i födelsedagspresent (bidrag till skorna alltså). Kram

  SvaraRadera