torsdag 7 juli 2011

Medicinen funkar!

Gomorron. Vaknar och får sprätta upp ögonen. De vill inte alls vara öppna, precis som det var hela dagen igår. MEN jag har inte "halsfluss", den känslan jag brukar ha i halsen när jag dagen innan utsatts för gräs. Jag har faktiskt inte ett dugg ont i halsen, är inte ens hes (brukar ha värsta "whiskey-rösten"). Jag konstaterar alltså att medicinen funkar! Tidigare har jag tagit Rhinocort Turbuhaler, men nu tar jag Avamys i allergistudien. Medicinen finns redan på marknaden, och den kostar dessutom 1/3 av vad Rhinocorten gör.

Oj vad jag var trött igår. Dels pga allergin och sen var det ju fullt ös i tisdags hela dagen. Jag är inte van vid sånt. Igår när jag kom hem från jobbet somnade jag som en stock i soffan i en dryg timme. Egentligen brukar jag inte tycka om att sova middag, men å vad skönt det var igår! Kom i och för sig inte i säng förrän kl 23 pga detta, men det var skönt just då :)

Kollegorna på jobbet fick Carte d'Or med vit choklad och röda bär, inköpt klockan tidigt igår morse på Willy's. Jag köpte 3 burkar, de åt upp 1,5. Så om någon som gillar glass har vägarna förbi så finns det i min frys :) Själv åt jag fruktsallad och tofuglass, jag åt fruktsallad 3 ggr igår... Till frukost med lite yoghurt, till förmiddagsmellis med lite glass och till eftermiddagsmellis bara som den var. Resten av fruktsalladen åt kollegorna upp. Jag skulle ha tagit med mig all vanlig sallad också och ställt i lunchrummet så att de som åt lunch inne kunde äta upp den, för jag har massor kvar...

Ikväll blir det simning, skönt! Himla tråkigt att jag bara kan simma 2 ggr/vecka nu när Åby är stängt och Frölunda har sommartider. Saknar min morronsimning :( I måndags blev det ju ingen simning för jag hade för mycket att fixa med inför kalaset.

Ha en bra torsdag! 12 arbetsdagar kvar till semestern :)

1 kommentar: