lördag 2 juli 2011

Riktig sovmorgon

Gomorron. Det var länge sedan jag sov så länge som jag gjort idag, klockan var 8.47 när jag slog upp mina gröna... OK, det är ju en sanning med modifikation, eftersom jag vet att jag var vaken runt midnatt (somnade vid 22) och runt 4, men bara ca en halvtimme varje gång. Till Cornelias stora besvikelse har jag sovit på soffan... med altandörren på vid gavel. Om någon hade velat komma in och tjuva min dator eller annat så hade det varit lätt. För att komma in på min altan måste man klättra 1 m upp, men det hade nog inte stoppat en bestämd tjuv...

Katarina har börjat med en ny utmaning som jag skall hoppa på: Tacksamhetsalfabetet. Här är hennes första inlägg. Det verkar kul, så det hoppar jag på. Men som vanligt kör jag det i ett eget inlägg på kvällen, det tål att funderas på under dagen vad jag skall vara tacksam för. Häng på du med!

Igår var det superstressigt på jobbet, många bollar i luften på en gång, så när jag väl kom iväg så var jag helt slut. Jag skall jobba ett tag i dag också, så jag lämnade datorn på. Jag tycker att jag var riktigt dukitg i juni, det blev bara 8 h övertid mot maj's 51.

Vad visade månadens vägning då? Ingenting. Ingen skillnad. Men jag är i alla fall jätteglad för att det inte är upp. På semestern skall jag ta mig en funderare på vad det är jag gör för fel, för något måste/borde det vara. Orkar inte ta tag i det nu, det är bara jobb som gäller för tillfället. Nog om detta.

Min svägerska Katherina kommer tidigt på tisdag morgon, brorsan jobbar ju numera bara en kort biltur härifrån, så hon åker med honom in. Då får jag hjälp med att handla och göra i ordning all mat jag skall bjuda på på kalaset. Kul! Kati: du behöver inte ta med dig något mer än om du vill ha mjukt bröd, det finns inte här. Annars finns väl allt :) Kaffe finns i frysen, du behöver inte vara orolig för det. Tror till och med att det är Zoegas...

Idag skall jag som sagt jobba, sen skall jag komma ut och promenera, men just nu regnar det så det får vänta lite. Annars skall jag ta det lugnt och varva ner efter en stressig vecka.

Hoppas ni får en skön lördag!

2 kommentarer:

  1. Här regnade det oxå och jag avaktade en liten stund men så tog jag på mig en regnjacka och keps och gick ut i 50 minuter. Ingen musik i lurarna utan bara fågelkvitter. Ha en bra lördag!
    Kramis Mamma Mia

    SvaraRadera
  2. Va kul att du också hänger på, ser fram mot att läsa dina kvällsinlägg. KRAM från en som är mkt trött o nyvaken

    SvaraRadera