fredag 12 augusti 2011

Inget bra slut

Gomorron. Vaknar denna sista semesterdag med smällande huvudvärk och ont i halsen. Hurra. Not. Hade ont i halsen hela dagen igår, så jag var väl "beredd", men tycker ändå att det är ganska onödigt. Himla tur att jag inte har något inplanerat för idag eller helgen, utan jag kan ta det lugnt och ladda inför jobbstart på måndag.

Igår lämnade jag i alla fall lägenheten en liten stund, jag hade ju min Let's Deal-kupong på Melody Bakery på Linnégatan att utnyttja. Det var där jag försökte äta lunch i förra veckan när jag var ute på min långa 2 mils promenad, men deras salladskyl var trasig. Nytt försök igår alltså. Tog moppen dit, och det var nog bra för det regnade lite. Dealen var att jag hade köpt en kupong för 49 kr som gjorde att jag kunde äta för 104 kr. Lunchsalladen kostade 79 kr, så jag började med den. Otroligt fräscht, man fick peka på vilka grönsaker man ville ha och sen som protein tog jag kyckling och räkor. Inga små kycklingtärningar eller konserverade miniräkor där inte, utan stora filébitar och handskalade räkor. Balsamvinäger på det och det var tur att jag hade med mig en burk, för det var mycket mat. Orkade väl ungefär 2/5 av portionen...

Sen blev det en kopp te som ingick i de 79 kronorna, det ingick dricka till lunchen också men det hoppade jag över. En kula Lejonet och Björnenglass kostade 20 kr, så jag "bjöd dem" på 5 kr... De hade några sorbetsorter att välja mellan, men jag undrade genast vad "Rivstart" var för glass. Jo, det var något helt nytt som jag aldrig hade sett förut; en sorbetglass med smak av hallon och lakrits! Precis som en sån där hallon-lakritsskalle ni vet. Så gott! Men mer än en kula hade jag inte velat ha, för den var ganska salt och smakrik.

Sen moppade jag hem via KappAhl där jag lämnde tillbaka BH:n jag köpte häromdagen, det var inga problem.

På tal om Rivstart, så har jag anmält mig till Cornelias Rivstart 2011 - 2.0.


Läs mer om det här. Kanske det kan bli den kick i baken som jag behöver. Kom igen, anmäl dig du med!

Idag blir det ingen simning, det blev det inte igår heller. Jag har simmat tidigare med huvudvärk och ont i halsen, och det straffar sig alltid i längden. Jag brukar då åka på en sjuhelvetesförkylning, som inte släpper på 3-4 veckor. Om jag däremot tar det väldigt lugnt  när jag känner att jag har något på G, så brukar det släppa innan det bryter ut. Man känner oftast sig själv bäst, och så funkar jag.

Ha en bra fredag! Någon mer än jag som börjar jobba på måndag? Hur känns det? Jag tycker det skall bli kul och skönt att få tillbaka rutinerna igen.

3 kommentarer:

 1. Ska kolla in Rivstarten....
  Krya på dig vännen, INTE bli sjuk nu!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart det är OK att du inte sätter upp nåt mål. Det viktigaste är ju att det fungerar som en peppning! Kram och pepp

  SvaraRadera
 3. Hej
  Inte kul vakna upp krasslig.
  Och sista semestedagen så skitsamma om inget blir gjort. Hoppas du haft en mysig dag och bara tagit hand om dig
  KRam

  SvaraRadera