fredag 2 mars 2012

Å så var det fredag igen

Gomorron. Fredag idag, fast vi trodde på jobbet i måndags att det inte skulle komma någon fredag denna veckan :) Konstigt, men så är det alltid...

Igår var det verkligen underbart vårväder. Jag frös inte ett dugg när jag moppade till och från psykologen, det är annars en sträcka som det är väldigt lätt att frysa på. Den är lång och rak, d.v.s. jag kan köra på full fart hela tiden. Jag skall se till att ta mig till ett ställe där man kan köpa ett par skinnhandskar i helgen. Mina gamla "dog" ju när jag tvättade dem häromsistens. Nu har jag bara de stora skidvantarna och de blir ju för varma snart. Var hittar man skinnhandskar förresten? Måste man till en handskaffär, eller finns det i sportaffärerna?

Hos psykologen pratade vi om självförtroende, brist på sådant, negativ och positiv kritik samt hur svårt jag har att slappna av när det gäller vänner (alltså att kunna lita på att de är mina vänner, tro att de vill vara vän med mig), då jag blivit sviken många gånger av sådana som jag trodde var mina vänner. Det är intressant att vara där, jag är en sådan person som väldigt sällan grubblar och vänder och vrider på saker. Jag brukar säga att jag tänker utan att tankarna passerar gå, d.v.s. jag kommer fram till beslut utan att medvetet ha tänkt på frågan, tankarna mal liksom i bakgrunden utan att jag är "aktiv". Sen helt plötsligt har jag bestämt mig för något, kanske utan att ha varit medveten om att jag har funderat på det. Svårt att förklara... Att då prata igenom saker blir ofta många aha-upplevelser. Är det så jag känner och tycker?

Denna bilden såg jag på Facebook igår. Passade väldigt bra då det var torsdag och jag skulle till psykologen :) Jag skrev ut den och visade den för honom, och han höll med.



Om ni har Facebook, gå gärna in på Lidl Sverige och klicka på Gilla. De öppnade sin Facebooksida igår, och när de har 10.000 gilla-markeringar så skänker de 100.000 kr till Barncancerfonden!

Haha, jag förstår att du blev lite konfunderad Emma, när jag skrev om att jag somnade om direkt igår natt. Så här är det: Blir jag väckt mitt i natten och inte rör mig, ligger kvar i sängen och kanske bara säger till Cornelia att vara tyst, då kan jag somna om lätt. Oftast... Men om jag måste upp på toa, eller upp och torka upp efter Cornelia som spytt, då brukar jag garanterat vara vaken ett par timmar. Alltså om jag vaknar till ordentligt är det kört. De nätterna när Cornelia håller på och stör mig, som igår natt, är jag oftast väldigt trött på morgonen. För även om jag somnar om fort, så blir ju sömnen bruten i massa smådelar...

Idag skall jag nog åka till gymmet efter jobbet, längtar dit :) Undrar om luften kommer att vara bättre... Även om vi tränar i en skokartong och de inte har någon plats att bygga ut eller planer på att renovera, så kan man ju tycka att de åtminstone kan se till att vi har bra luft... När jag var där i onsdags såg det ut som om någon hade hällt ut Coca Cola på flera ställen i duschrummet. Det läckte massa brunt vatten från takplattorna på 6-7 ställen. Inte alls fräscht. Det är ett ganska sunkigt ställe jag tränar på...

Ha en bra fredag!

3 kommentarer:

  1. Ja, det är något speciellt med fredagar! Hoppas du får en skön dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Hua, brunt vatten från taket! :s Hoppas det är borta när du kommer nästa gång!

    Skinnhandskar finns på många ställen, åhléns t.ex. H&M och Gina Tricot kan också ha, det har de haft förut. Det är ju lite mode att ha det nu så de borde ha, men jag är inte säker :)

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en tevlig helg.
    Kramar

    SvaraRadera