lördag 3 mars 2012

Tänkte lite fel...

Gomorron. Sov ända till halv 8! Inte alls likt mig... Men då kanske jag skall berätta hela sanningen, nämligen att jag somnade på soffan igår, vaknade runt midnatt och sen var vaken i ett par timmar... :) Det där är lite mer likt mig. Jag hade i alla fall tänkt att jag skulle sticka till Valhalla och simma på morgonen, men det blev ju lite sent. Sen blev det också lite fel när jag tänkte igår... satte igång en maskin tvätt sent på kvällen, med alla mina 4 BH:ar i. Eftersom jag somnade så hängde jag inte den förrän kl 2, och då la jag allt smått i torktumlaren. Den satte jag inte på förrän jag gick upp i morse, och således kommer jag ingenstans förrän den är klar... Jag kan ju inte gå ut utan BH!

Igår på förmiddagen beställde jag massa räkor till mig och kollegorna av Thomas på ICA Fiskebäck. Som vanligt på fredagar har han ett väldigt bra pris på räkor, igår kostade de 99 kr/kg. Vi körde en "räk-karavan" ner efter jobbet, eftersom några inte visste var det låg. När jag kom hem så skulle jag egentligen åka direkt till gymmet, men det blev inte av. Förde en intensiv debatt med mig själv om jag skulle åka eller ej, och till slut blev det så att jag åkte. Då var klockan ca 18.30. Om jag tvekar någon mer fredag så måste jag komma ihåg att vid denna tiden en fredag är man i stort sett ensam i gymmet. Så skönt! Jag tror vi var 4-5 personer, max. Sen i poolen var vi inte många heller, en barnfamilj som var ensamma kvar och kanske 10 motionssimmare. Det är alltså på fredagskvällar man skall träna!

Det blev i alla fall 50 min i gymmet och 25 min simning. Luften var mycket bättre igår, men det kan ju också bero på att vi inte var så många... De flesta bruna fläckar i duschrummet var också borta, och det verkade inte som om det läckte något mer. Sunkigt är det i alla fall... Hem till mina räkor, de var supermumsiga. Kollegorna var också nöjda såg jag på Facebook. Givetvis har jag massor kvar, köpte 1 kg.


Visst ser det gott ut? Det blir räkor till lunch idag :) Resten skalar jag och fryser in för sallader eller soppor.

I natt när jag vaknade till fick jag ett meddelande från en gammal klasskamrat från grundskolan, P. Han tyckte att vi borde ha en liten sammankomst. Förra året var det ju 30 år sedan vi gick ur grundskolan (!!), men då sågs vi inte. 11 av oss (som jag vet) finns på Facebook, så vi kom överens om att jag skulle skapa en grupp och bjuda in de andra. Det har jag gjort nu, med skräckblandad förtjusning. Tanken på att se alla igen både skrämmer mig och gör mig förväntansfull. Skolan var väl inte precis den lyckligaste delen i min barndom (vad som var den lyckligaste delen har jag ingen aning om...) och jag kände mig ofta utanför. När det var dags för 20-års jubileum så var det en sån där samordnad fest med massa klasser från massa skolor på Valand. Jag hade inte tänkt gå, men blev ditdragen av en f.d. kollega som gick i min klass. Han "tvingade" mig att gå och det blev väldigt trevligt. Det skall bli spännande att se om det blir någon träff eller ej.

Nu skall jag ta och klä på mig och göra lite ärenden. Men först måste jag fylla min lilla extraflaska med bensin som jag har i moppelådan. Fick soppatorsk på vägen hem från psykologen i torsdags, och använde då min lilla flaska (min reservtank funkar inte). Tänkte inte på det när jag stack till gymmet igår, utan att ha tankat eller fyllt flaskan och lagt den i lådan... Man kan ju säga att jag körde hem på ångorna. I en liten uppförsbacke halvvägs hem så puttrade moppen till och ville stanna, men det klarade sig. Nu lär jag inte komma många meter om jag inte fyller tanken lite först. Tur att jag har bensin hemma (ja, jag vet att det är galenskap att ha bensin i lägenheten, men vad fasen skall jag göra? Jag har inget utomhusförråd!).

Ha en bra lördag!

4 kommentarer:

  1. Älskar räkor, men det är ju så dyrt!

    SvaraRadera
  2. Vilken bra simhall med öppet på fredagskvällar! Här stänger dom redan 16. Hoppas att du får enriktigt bra lördag! Kram

    SvaraRadera
  3. Suzan:
    99 kr/kg är ju inte dyrt :) Såg att andra tog 159 resp 199 kr/kg igår, och det är ju samma räkor, så det var ett mycket bra pris vi fick.

    Sussi:
    Sämre med simhallen som inte öppnar förrän 12 på fredagar, så att man inte kan morronsimma... Kram

    SvaraRadera
  4. Räkor är så smarrigt :-)

    Såg du pulvrat och fått bra resultat då så ska läsa vidare nu om det jag börja själv i förra veckan

    SvaraRadera