torsdag 15 mars 2012

Seg i huvudets kola

Gomorron. Halva mars har gått, det finns ju hopp om att vi skall få vår. Att det inte kommer mer snö. Vi har haft väldigt lite snö i år, till min stora glädje. Om de nu bara kunde ta bort allt rullgrus på cykelbanorna också :)

Igår åkte jag till träningen direkt efter jobbet. Så mycket bättre än att gå hem först. Jag behövde inte övertala mig själv alls, det var bara att åka. Jag var pigg och längtade efter att träna. Går jag hem blir det tvärtom. Jag var inte, som jag skrev i rubriken, seg i huvudets kola (citat från en av Galenskaparnas/After Shaves shower), men däremot seg i kroppen upptäckte jag. Allt var segt, men jag körde på ändå. Förundrades över 3 herrar i 60-årsåldern som uppenbarligen tränade tillsammans. En person använde en maskin, de andra stod bredvid och pratade med varandra och honom. Sen pratade de lite till och så bytte de person som använde maskinen. Men först skulle de ändra inställningarna. Så höll det på hela tiden och under tiden de körde 3 vändor var på den maskinen hade jag klarat av ALLA mina maskiner. Vi snackar alltså 45 minuter. Himla tur att jag hann med den maskinen innan de kom dit...

Sen gick jag och simmade, och där gick det väldigt långsamt till en början. Fattar inte varför jag var så seg i kroppen, men efter ett par vändor märkte jag att jag simmade fortare :) Skönt var det i alla fall, som vanligt. Vad som inte var skönt (eller fräscht) var att det var äckligt mycket pölar med brunt vatten som läckte från taket i duschrummet. Det ser ut som om någon hällt Coca Cola på golvet. Fattar inte att de inte gör något åt det, det var ju flera veckor sedan det började droppa! Så ofräscht!

Hem och äta middag. Gjorde faktiskt lite klyftpotatis, det har jag inte ätit sen jag hade tjejträff här i september, så det var ett tag sedan. Men tzatsikin jag gjorde i måndags var supergod att doppa klyftpotatisen i. Det klagades lite på jobbet igår över att jag stank vitlök, men nu är den slut...

Idag är det torsdag. Det innebär snabb färd till psykologen direkt efter jobbet. Ingen snö i sikte, så det blir moppen.

Ha en bra torsdag! Snart är det helg :)

5 kommentarer:

  1. På förmiddagarna är det många pensionärer här på Friskis o tror att många har det lite som en social grej mer än själva träningen. Fast vissa är grymt imponerande och sedan har vi kaffegubbarna som vi kallar dem- de tränar i sedan sitter det i fiket efteråt o tjattrar med sina termosarna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det är ju en sak om man vill fika EFTER man har tränat. LITE jobbigt när de har sina kafferep mitt under träning :) Lika dant som gubbarna och kärringarna som ligger och simmar i bredd, superlångsamt och bara tjötar...

      Radera
  2. Det är endå rätt lite grus i år om man jämför med de 2 tidigare åren. Kanske kommer att sopas bort fortare också kan man hoppas.

    Jag har cyklat ett antal dagar och där det inte är helt sopat finns i alla fall en liten rand där det är rent.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har moppat hela vintern, förutom när det låg is på cykelbanorna. Rullgruset är livsfarligt i svängarna, och skitäckligt när man får upp farten på raksträckorna. Men allt är bättre än snö!!

      Radera
  3. Sådana gubbar får en att inse att vissa ser träningen som en social aktivitet.....

    kram

    SvaraRadera