torsdag 8 mars 2012

Vitt ute :(

Gomorron. Å så var det vitt ute igen. Vill inte! Inte på en torsdag! Det blir så himla krångligt i eftermiddag när jag skall till psykologen. Då måste jag ta bussen, och gå tidigare från jobbet. För att jobba in det måste jag gå dit tidigare nu på morgonen. Så mycket smidigare att moppa. Egentligen borde jag inte bo i detta landet för jag finner ingenting njutbart eller bra med snö. Ingenting.

Angående sport-BH:n jag skrev om igår så hade de inte den större storleken. Jag fick istället förslaget att ge den till en vän som kunde vara testpilot istället för mig. Så det gjorde jag, och jag blev faktiskt inte alls förvånad att den passade henne, som har storlek 70 någonting... Det stod ju 80-85 på, men eftersom jag inte ens fick den över armbågarna (innan huvudet) så misstänkte jag att det skulle till en betydligt mindre person för att komma i den. Tråkigt när de felmärker saker så.

Istället skall jag få testa te! Inte via Smartson, utan via Buzzador. Jag har inte buzzat något sedan maj 2010, och under tiden har mina vänner, bland annat Katarina och Jenny, buzzat en väldans massa olika saker. Jag ansöker och ansöker men får inte komma med. Men nu fick jag alltså komma med, och förhoppningsvis vänder turen, för enligt folket på Buzzador handlar det mycket om tur att komma med.


Igår blev det simning. Himla tur att jag åkte i stort sett direkt efter jobbet, hade tänkt skjuta på det och åka senare, men ångrade mig. Det snöade bara lite när jag åkte hem, så det var inte så jobbigt att köra. Blåste gjorde det däremot massor. Jag hoppade över gymmet igår för jag hade sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen. Jag körde mycket armar på gymmet i söndags, och så gick jag ju en rask promenad i måndags.

Nu har Anonym varit i farten igen. Jag lovade ju att jag inte skulle bry mig, men jag måste bara få säga en sak. Alla personer vill inte leva i tvåsamhet. Jag vill inte det. Jag har t.ex. ALDRIG varit intresserad av att skaffa barn. Jag sitter INTE hemma och sörjer för att jag inte har en pojkvän/make. Hade jag gjort det så hade jag gjort något åt det. Så sluta tjata om att jag skall nätdejta!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills de inviger det nya gymmet! Ser så fram emot att se hur det är! Givetvis så kommer säkert snöhelvetet ligga kvar så att jag inte kan moppa dit, men det går ju bussar, även om det är mycket krångligare på helger.

Ha en bra torsdag!

2 kommentarer:

  1. Jösses, den där Anonym verkar vara så engagerad i DITT liv att h*n knappt kan ha tid för sitt eget.

    Som min mamma brukade säga: - Sköt dig själv och skit i andra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för åsikten, håller verkligen med. Skönt att man inte är ensam om den i alla fall :) Kram

      Radera