onsdag 7 mars 2012

Testpilot och storleksstrul

Gomorron. Jäklar i min lilla låda vad jag är stel i benen idag. Det var ju ett tag sedan jag gick någon längre sträcka, så måndagens promenader har nu satt sig i benen. Fast man tycker ju att kroppen borde vänja sig, jag har ju ändå ganska många mil "under bältet"...

För några dagar sedan fick jag reda på att jag var utvald som testpilot för Pierre Robert Sport-BH. Jag fick den i brevlådan igår. Det började inte så bra... Jag hade fått välja storlek utifrån min BH-storlek, och jag var förundrad över att jag inte skulle ha den största storleken, XL. Jag borde inte funderat utan bara beställt den... nu tog jag L, för det passade ihop med min storlek. Nåväl, jag fick den inte ens över huvudet... bra början... not.


Det hade väl jag kunnat räkna ut att denna inte skulle passa mig... Jag har i alla fall mailat dem och frågat vad jag skall göra nu. Jag tror nämligen inte att nästa storlek, den största, skulle passa mig heller. L passar 80-85 C-E och XL passar 85-90 C-E. Får jag inte L ens över huvudet så lär det ju knappast bli någon större skillnad till nästa storlek. Det blir nog ingen testning för mig :( Det är väl som med många andra klädesplagg, storleksmärkningen är inte i närheten av verkligheten... Denna sport-BH går inte att ta på sig på något annat sätt än att dra den över huvudet, så det blir ju lite problem om den fastnar redan där :)

Flinar lite när jag ser bilden på den smala tjejen ovan. OM jag skulle komma i denna sport-BH så skulle jag ALDRIG bara ha den... Haha, jag skulle inte bli insläppt på gymmet med alla mina magar hängandes.... Haha, vilken syn! Nä, en t-shirt ovanpå är nog bäst för alla :)

Annars hände inget speciellt igår. Tisdagen är ju min "hemmakväll", men först var jag och handlade lite. Gick förbi jobbet på vägen hem och lämnade min yoghurt, lite onödigt att först bära hem den för att sedan bära tillbaka den, när jag ändå går förbi på vägen hem :)

Sen hem och slappa lite med lite korsord, och så röjde jag upp i köket. Jag får ta resten av lägenheten ikväll, trots att jag hade för avsikt att inte lämna det tills då. Det blir ju efter gymmet och då vill i alla fall jag helst krypa upp i soffan, men som man bäddar får man ligga...

Idag blir det som sagt gym och simning. Jag fick förresten frågan i en kommentar igår om jag äter Omega3. Japp, det har jag gjort varje dag i ca 10 år. Tyvärr kan jag alltså inte börja med det för att se om det gör höften bättre.

Ha en bra onsdag!

8 kommentarer:

  1. Det var synd att den inte passade, har hört väldigt mycket positivt om deras sportbh annars. Kul att veta om den även funkar på oss med bröst stl större, vilket jag iofs är tveksam till speciellt när du inte ens får på dig den.

    SvaraRadera
  2. Va trist, hoppas du kan få byta och att den nya strl passar.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Storlekar är alltid ett bekymmer men vet aldrig vad man ska ha då alla kedjor har sina egna tycker jag...Kul att du blev utvald i alla fall, jag ansökte men icke sa nicke!

    SvaraRadera
  4. Meee...allvarligt talat! Skaffa dig en karl eller tjej eller vad det nu är du vill ha. Du ska inte vara ensam med katten resten av livet. Du SKA inte det!

    Lägg upp en profil på minst 3 av dom mest frekventa dejting- sajterna. Beskriv dig precis som du är och länka till din blogg.

    Du kommer att få napp och kommer att få lite äventyr i ditt stilla liv. Snälla gör så! Tror att det blir superbra!

    SvaraRadera
  5. Jenny:
    Hon som fick den är storbystad, vi skall se hur hon utvärderar den. Men jag tror nog inte att den hade varit lika bra för mig som inte bara är storbystad, utan även "långbystad" :) Kram

    Katarina:
    Nope, fanns inget för mig. :( Kram

    Sandra:
    Ja, det verkar vara en helt egen storleksmärkning de kör med...

    Emma-Isabella:
    Ja, hade varit kul att testa!

    Anonym:
    Du är ju fan inte klok. Vem är du att bestämma över mig? Jag har väldigt svårt för folk som vet bäst om hur andra skall leva sitt liv. Koncentrera dig du på ditt eget liv, men det verkar ju ganska fattigt eftersom du måste ägna tid åt att klanka ner på andra.

    SvaraRadera
  6. INTE samma "Anonym" som ovan :
    Hej Lena ! Har med nöje följt din blogg o din vardagskamp i några månader,beundrar din kämpaglöd - tycker du är JÄTTEduktig,som jobbar på med din vikt o dina problem (känner igen mycket av mig själv i dig)! Tycker du är en inspiration och en förebild !
    KÄMPA PÅ ,trägen vinner !!
    Till den "andra" Anonym,som gör sig besvär att läsa din blogg,och se´n klanka ner på den,vill jag bara säja : sköt dig själv och skit i andra !!
    Var och en väljer sitt liv och sin livsföring själv,pga olika förutsättningar,och det värsta som finns är förnumstiga typer som, oombedda,talar om hur DOM tycker andra ska leva SITT liv !

    Kram till dig Lena!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack du andra Anonym. Första delen av din kommentar gjorde mig mycket glad och fick mig på väldigt bra humör. Andra delen håller jag med om till 100 %. Tack för att du skrev! Kram

      Radera