måndag 23 april 2012

En lugn dag

Gomorron. Måndag igen. Varje vecka :) 14 arbetsveckor kvar till semestern, så det känns ganska långt borta. Vill inte riktigt längta dit heller, för det känns som om sommaren är slut då. Det är både för- och nackdelar med att ha sen semester, men helt självvalt. I år kollade jag på kalendern när jag la in om min semester, för jag ville vara ledig när det är OS... En koll på när jag hade semester förra året och jag konstaterar att det var samma veckor, 30-32.

Gårdagen blev riktigt lugn. Först hade jag en liten tanke på en promenad, men när jag inte ens klarade av att gå mellan arbetsrummet och toa utan att det gjorde förbannat ont, så la jag ner det. Vid 10 ringde Marita och berättade att pappa låg inne på Sahlgrenska igen, och att hans mp3-spelare var trasig. Hon behövde hjälp att köpa en ny. Jag sa att han får låna min reservspelare istället, den vet både han och jag hur den funkar och vi vet att när det gäller talböcker så kommer filerna i rätt ordning. Det är inte lätt att få tag på sådana spelare. Jag laddade spelaren med ström och massa bra deckare han inte läst/lyssnat på tidigare, och vid 12 kom Marita på lunch. Sen åkte vi. Då hade jag fortfarande en idé om att jag skulle gå hem från Sahlgrenska genom Botaniska/Änggårdsbergen, men det la jag ner ganska fort.

Fattar inte vad det var jag gjorde i förrgår, men det är som om höftledskulan inte sitter riktigt på plats. När jag går så "poppar" det och gör förbannat ont. Det får nog bli moppen till jobbet idag. Jäkla skit.

Resten av dagen blev det korsord, tvätt och lite annat pet här hemma. På kvällen fortsatte jag att titta på säsong 1 av The Mentalist, den är riktigt bra!

Jag har lagt upp en liten resultatlista till höger, med veckoresultaten, bara för att jag blir så jäkla glad av att se siffrorna :) Lite lustigt att jag verkar snitta på samma minus varje vecka (1,1), pleeeeease låt mig fortsätta med det! Känns extra bra då jag VET att jag är jättelångsam, t.ex. så snittade jag ju på 0,7-0,9 kg/vecka på Xtravaganza, det var ju bara 480 kcal/dag. Jag är med i en grupp på Facebook för folk som kör denna dieten, och jag märker ju att mina resultat inte går att jämföra med andras. Men jag jämför med mina tidigare resultat, och då är de skitbra!

Jag vet ärligt talat inte om det blir något gym/simning idag. Jag kan INTE gymma eller simma om höften fortsätter "poppa". Hoppas det rättar till sig under dagen. Ha en bra måndag i alla fall!

4 kommentarer:

 1. Grattis, bra jobbat! Skitkul! Du är jätteduktig som kämpar på. Hejja dig.
  Ha en bra dag och jag hoppas höften rättar till sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack å kram. Lite bättre idag. Tror jag...

   Radera
 2. Så underbar du är som räknar ner till semestern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är för tidigt att räkna ner. Jag bara konstaterade att den var långt borta :)

   Radera