tisdag 22 maj 2012

Äntligen morronsimning!

Gomorron. Idag stämmer allt för att sticka iväg och morronsimma. Det är inte kallt ute (just nu är det 16°C och sol) och jag har packat min simväska. Det skall bli så skönt! Det är premiär för i år.

Egentligen hade jag ju tänkt att sticka till gymmet igår, men det sket sig totalt. Direkt efter jobbet så gick jag till Maxi. Jag hade glömt att köpa sallad, och eftersom det var grönsaksdag igår så ville jag ha sallad till min middag. Väl där så "fastnade" jag i delin och fick med mig lite godsaker hem; 2 kg kalkon med smak av chili, 1 hg med smak av örter (bl.a. rosmarin) och sen en delikat räksallad. De har ju en disk där man kan beställa sin egen sallad och jag såg att räkorna inte var såna där som kom från en burk, utan färska och handskalade. Så det blev en räksallad till middag igår, med väldigt mycket räkor i.

Väl hemma så plockade jag ut dynor, dator, telefoner, middag och korsordstidning och satte mig på altanen. Jag fick snart sällskap.


Jag hade precis ätit upp min räksallad när det blev väldigt mörkt på himlen. Strax därpå kom ett par stora regndroppar. Snabbt som attan in med allt elektriskt, jag hann. Sen kom åskan! Oj vad det åskade, och länge. Regn fick vi inte så mycket av, tyvärr, men det åskade i gott och väl en timme. Sen blev det liksom inte av att jag stack iväg till gymmet...

Funderade lite hur jag skall göra med frukosten, men jag tar en skål med lite yoghurt innan jag sticker och så tar jag med mig min havreklipannkaka och äter sen när jag kommer till jobbet.

Nu måste jag sätta fart. Ha en skön dag i solen! Och även om han inte läser här så säger jag Grattis pappa på din födelsedag! Må du leva i hundrade år! Kram

2 kommentarer:

 1. Vi hade ett rejält åskväder här i morse, jag hade precis hunnit till jobbet när det brakade lös. Och en ordentlig åskskur fick vi också!
  Jag hoppas det gick bra på morgonsimningen? :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morronsimningen gick jättebra och det var underbart skönt!! KRam

   Radera