söndag 27 maj 2012

Resultat vecka 9

Gomorron. Visst är det gott att vakna av fågelkvitter? De börjar väldigt tidigt dock, strax efter 5 väckte de mig :) Men det gör inget, jag är van vid att bli väckt då.

Jag är inte förvånad över det "dåliga" resultatet på -0,5 kg denna veckan, men besviken måste jag ju erkänna att jag är. Det hade varit så roligt att komma under -10,0 kg... Men magproblemen har väl gjort sitt till, men å andra sidan är ju magen OK nu och vikten borde ju vara tappad ändå. Men det var väl en sån vecka bara... Hoppas det inte blir någon vana, jag har blivit bortskämd med bättre resultat flera veckor. Men jag är i alla fall stolt över att jag har hållt på 9 veckor, utan att fuska mer än med ca 1 msk balsamvinägerdressing (med olja i) på Bilia 2 ggr. Det är ju inte så mycket fusk...

Gårdagen bjöd på underbart väder. Marita kom och fikade på morgonen och sedan gjorde vi lite ärenden. Jag fick mig en lång skön promenad genom Botaniska/Änggårdsbergen. Det tog ganska exakt 1 h och jag gick 4,5 km. Bra takt hade jag (för att vara mig, har ju väldigt korta ben) och jag fick INTE ont i höften! Så skönt! Tog bara några kort, men här är de:
Jag bara älskar Botaniska/Änggårdsbergen. Det finns inget vackrare ställe att promenera på. Njuter så otroligt varenda gång jag går där. Jag är väldigt lyckligt lottad som har detta underbara naturområde endast lite drygt 10 minuter från min ytterdörr.

När jag kom hem var det skönt att sätta sig på altanen. Där blev jag sittandes fram till kl 19 eller så. Löste lite korsord, surfade och så tänkte jag en hel del. Mycket som snurrar i huvudet. Tyvärr. Sen blev det en mycket skön och välbehövlig dusch :)

Ni som känner mig vet att jag inte ger mycket för Melodifestivaler och ESC. Låten som alla verkar älska hade jag inte ens hört. Jag såg på andra program igår, men slog över ganska lagom tills det var Loreens tur att sjunga. Jag må väl vara den enda personen i hela Sverige, men jag fattar inte vad det är för speciellt med låten. Gillar den inte alls... Ingen melodi, bara Euphoria och Up Up Up. Vad är grejen liksom? Nu kommer väl ni att kommentera om att jag är en idiot och dum i huvudet, men det är i alla fall så jag tycker. Kul att vi vann i alla fall och därför säger jag Grattis till Loreen och Sverige.

Idag blir det mera promenad, skall gå samma väg igen. Åt båda hållen :) Utöver det lär det väl bli en del altansittande misstänker jag...

Ha en skön söndag i värmen!

8 kommentarer:

 1. Grattis till ditt minus, alla minus är ju ett plus, eller hur?!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jo det har du rätt i :) Kram

   Radera
 2. Grattis till minus! Det är väl jätteskönt att det går åt rätt håll? Själv känns det som om det går föööör sakta, vill att det ska va stora minus! :D hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora minus är ju drömmen :) Men minus överhuvudtaget är ju ett plus, som Katarina skriver ovan :) Vid tidigare dieter har det gått för långsamt och jag har gett upp, och börjat äta som vanligt. Det är ju synnerligen korkat, eftersom jag inte går ner något alls då, utan snarare upp... Kämpa på!! Kram

   Radera
 3. Tycker du är mkt duktig! Jag beundrar dig så som du kämpar och har kämpat + alla de saker du inte kan/får äta pga olika kroppsliga reaktioner! Du är oerhlrt duktig och en riktug kämpe! Jag är super stolt över dig ich är mkt glad över att ha "träffat" dig. Jag hejar på dig och finns alltid om du vill prata/skrika/fundera av dig. Stor kram cybervän!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack för dina fina ord min vän. Jag är glad att jag har hittat dig med. Vi fixar detta, eller hur? Stora kramen!

   Radera
 4. Vilken härlig resa du gör! Ett sånt fantastiskt jobb :) heja dig!

  SvaraRadera