fredag 1 juni 2012

Shoppat lite mer...

Gomorron. Fredag! Lika härligt varje gång. Det är mycket på jobbet nu, som det brukar vara varje vår, så jag skulle önska att dygnet hade fler timmar. Men jag har inte jobbat över än, skall försöka undvika det. Det skall i alla fall bli skönt med helg så jag kan stressa av.

Jag spelar ju väldigt mycket Rumble nu. Jag är snabb och får oftast höga poäng, men min bror slår mig nästan alltid. OCH hans dotter som inte ens fyllt 20. Det grämer mig. Annars bryr jag mig aldrig om jag vinner eller förlorar. Så varje gång jag slår brorsan är det en seger. Mitt ordrekord låg tidigare på 62 ord. Hans på 69. Spana mitt nya! 71 ord!! Slå det om du kan brorsan!!


Igår var jag på Lidl efter jag varit hos psykologen. Jag var lite sugen på deras billiga capri-jeans. Jag växer ju förhoppningsvis ur dem under sommaren, så då är det ju OK att handla dem billigt. Jag hade absolut ingen aning om vilken storlek jag skulle köpa, men de har ju bytesrätt. Däremot kan man inte räkna med att det finns några kvar när man kommer dit nästa gång, så bättre att köpa för många än för få. Jag hade ju provningen på KappAhl i färskt minne, där jag av någon anledning inte ens kunde knäppa ett par 46:or, medans jag har ett par 40:or hemma som sitter jättebra. Det fanns ett par vita 44:or och ett par blå 46:or, så jag köpte båda två.


På mig som är kort går de en bit nedanför knäna, men det gör inget, för jag har såna komplex över mina feta knän... Jag gillar inte shorts av den anledningen. Sen hade de sweatbyxor också, jag älskar att gå omkring i såna hemma. De jag har nu är supersköna, men storlek 54/56... Lite stora :) Så jag hittade ett par sådana här i storlek 40/42. Tänkte jag kan ju alltid ha dem senare i sommar:


Men det visade sig att de satt bra, kanske lite tajt, men det skall vi snart fixa. Om den nu bara kunde krympa lite på längden.... I alla fall betalade jag 99,90 kr/st för capribyxorna och 79,90 kr för sweatbyxorna. Bra priser :)

Hur många kan säga exakt vad de gjorde idag för 2 år sen? JAG! Ganska exakt vid denna tiden vaknade jag i mitt lilla hotellrum i Frankfurt. Skitnervös. Klockan 8 skulle jag vara på sjukhuset för inskrivning och provtagningar, för att göra min Gastric ByPass nästa dag. Först fick jag sitta och vänta i flera timmar innan det var min tur, sen rullade det på. Jag skulle göra en gastroskopi som sista undersökning, och fick lägga mig i en säng. Där fick jag en kanyl för att jag skulle få lite lugnande. Det var viktigt att jag var vaken och kunde svälja kameran. Nästa gång jag vaknade låg jag på mitt rum... Somnade som en stock på det lugnanade och har än i dag ingen aning om hur de lyckades med gastron... Samma nästa dag när jag skulle opereras, jag fick lite lugnande och vaknade sedan upp på intensiven, efter operationen. Jag har ingen aning om var i rummet jag befann mig när jag däckade, jag vet att jag gick runt och packade lite. Min kanadensiska rumskompis vill inte tala om vad jag gjorde, vet inte varför... Har jag sagt att jag är billig i drift när det gäller mediciner?? :)

Blåmärket på höften är fortfarande lika ömt. Jag har inte direkt ont i själva höften, mer i huden när höften nuddar byxorna när jag går... Jag är livrädd för att gå för nära en bordskant eller något... Men jag skall ta mig en långpromenad i min älskade skog i helgen i alla fall. Näsduksträdet blommar i Botaniska, och det gör det bara 10 dagar/år. Det vill jag se. Det hade börjat blomma när jag gick förbi det i lördags och i söndags, men det var inte i full blom då.

Ha en bra fredag! Kan någon skicka hit våren/sommaren igen? Det verkar som om den har irrat bort sig...

4 kommentarer:

 1. Att du vågade göra en gbp. Jag törs inte.
  Är alldeles för rädd för alla biverkningar.
  Trots att jag ser att det går bra i så många fall.

  Ha en bra dag och njut av de nya kläderna!
  Kram och pepp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde efterforskningar innan open, men hade inte kontakt med några forum eller Facebook-grupper. Jag hörde knappt något negativt/riskfyllt om open innan. Idag vet jag mer, men jag hade gjort den ändå.
   KRam

   Radera
 2. jag har bestämt mig för att sluta hata mig själv. DÄR vill jag börja :)
  kram och tack för dina härliga långa givande inlägg!
  ¤ -sken och glädje från dalsland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken underbar sak att bestämma sig för! Mycket bra början. Jag hatar inte mig själv längre, men jag tycker inte om mig själv till 100 %. Men jag kommer närmare... Kram tillbaka!

   Radera