fredag 1 juni 2012

Egoboost

Hade egentligen tänkt vänta tills i morgon, men nu har mamma hjälpt mig så fint med collaget, så jag bjuder på det redan idag...

9 kommentarer:

 1. Underbart att se din stora förändring i bilder!

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad, mycket bättre att se på bilder än att väga sig. Super bra jobbat. Hoppas du når dina mål. Du ser toppen ut alla redan. Kram Lisbeth :)

  SvaraRadera
 3. Roligt att ha som bildbevis.Du är duktig!
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 4. Grymt imponerad!

  Du kan, minsann!

  Trevlig helg,
  Carin

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina kommentarer! Kramar till er alla!

  SvaraRadera
 6. Sån himla skillnad Lena, fantastiskt att se och det hörs på dig att du mår så mycket bättre nu med Dukan också. Det var verkligen den boost du behövde!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror aldrig jag har mått så här bra. OK, kroppen strejkar ju fortfarande med höften och fötterna, men det har ju inte med saken att göra. Men annars mår jag toppen (när jag får magen att funka, vilket den gör nu, som ett urverk). Tänk bara en sån sak att jag inte har fått ett enda blodsockerfall sedan jag började med Dukan. Jag hade dem dagligen förut. Och sötsuget är borta, om det nu är tack vare Dukan eller krom, det låter vi vara osagt. Jag skiter i vilket, för jag slutar inte med något. Härligt! Kram

   Radera
  2. Jag borde nog prova krom tror jag. Jag behöver få bort sockersuget...

   Min blogg ja, jag har ju http://1och0.blogspot.se/ som är min GBP-blogg. Den andra är den "privata" för familj och vänner. *haha* Så den är det inte många GPB:are som har.. ;)

   Radera
  3. Den hade ramlat bort i min Google Reader...

   Radera