måndag 30 juli 2012

Lite reskassa fixad

Gomorron. Undrar när Cornelia skall fatta att jag har semester... Hon väcker mig visserligen senare än hon brukar, men jag går och lägger mig väldigt mycket senare också. I natt var jag dessutom vaken mellan 2 och 4, och blev sedan väckt vid 8, det var inte OK...

Tradera-auktionerna som gick ut igår gick bra. Det är 2 saker som jag blev riktigt missnöjd med priset på, framför allt ett jättefint helt nytt ultra-slim tangentbort som gick för 4 kr... avgiften för den auktionen är 3 kr. Jippe. Samma köpare köpte också 2 förvaringslådor som jag köpt på IKEA för en hundring, också helt nya, de fick han för 8 kr. Denna person, som alltså har handlat för 12 kr, blev sur när jag sa att jag INTE ville möta honom i stan för att lämna över sakerna. Han har väl inget att bli sur över? Jag har aldrig i annonsen sagt att jag kan leverera, däremot accepterar jag avhämtning. Inte fanken lägger jag flera timmar av min tid och dessutom 25 kr i biljettkostnad för att överlämna något för 12 kr, där jag tjänar imponerande 6 kr!!

Min Powerhoop (rockring med tyngder), gick för 260 kr (helt ny, nypris 499), det var OK. Sen hade jag en sån där läspenna till datorn, som man läser in t.ex. OCR-nummer med. Jag har visserligen betalat ca 30 kr/månad i 36 månader för pennan (ingick i en sån där jobbdator-deal), men aldrig använt den. Fick 286 kr för den.

Summa summarum, minus Traderas avgifter, så tjänade jag 900 kr på saker som legat i skåpen länge eller kläder som numera är för stora.

Ser ni tickern?? Mindre än 10 kg kvar till mitt mål! Det innebär att jag nu väger mindre än 75 kg. Det var minst 30 år sedan sist. Detta trots att jag faktiskt fuskade igår... Japp, jag erkänner. När jag var och hämtade ett paket igår på Hemköp så gick jag förbi glassboxen. En stor skylt förkunnade att de nu hade en laktosfri pinne, vaniljglass med choklad på. Jag föll och köpte en. Jag har inte ätit pinnglass sedan jag blev laktosintolerant. Så gott. Och trots detta alltså -0,6 kg i morse från igår morse. Bakslaget kommer kanske i morgon, men det var det faktiskt värt.

Obehaget i kroppen är borta, förutom att lite är kvar i händerna. Läskigt, men skönt att det blir bättre i alla fall. Tog det lugnt hela dagen igår, så idag tänkte jag röra på mig lite mer...

Idag måste jag röja här hemma, fixa med alla auktioner och slänga en massa kläder som fortfarande ligger kvar på golvet i arbetsrummet. Konstigt att de inte försvinner av sig själva... Jag åker ju iväg på torsdag, och eftersom städerskan kommer på onsdag, och dessutom min "housesitter" kommer på fredag, så kan jag inte lämna lägenheten rörig. I morgon skall jag EVENTUELLT hälsa på på scoutlägret uppe på en ö som heter Krokholmen, norr om Marstrand. Skall jag dit så går hela dagen åt till det. Det hela beror på hur det går att ta sig ut till ön, och hur vädret är. Vi får se. En tur till DHL-stället blir det också, jag har minst 3 paket att skicka iväg idag.

Ha en bra måndag!

2 kommentarer:

  1. Underbart med kilona :)) Och underbart med lite kirr i kassan :))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket. Har helt glömt att växla in Euro... måste komma ihåg det... Kram

      Radera