fredag 27 juli 2012

Massa besök

Gomorron. Sista dagen i första semesterveckan, och man möts av sol. Tyvärr verkar det bli sista braiga dagen på mycket länge, men vi får hoppas att vädergudarna hinner ändra sig...

Igår stack jag alltså iväg till naprapaten för ytterligare en stötvågsbehandling klockan tidigt på morgonen. Det gjorde precis lika ont som vanligt. 110 sekunder kör han, alltså inte ens 2 minuter, men det är vääääldigt länge när det gör så förbannat ont. Sen på med massa plattor och så kör han ström genom kroppen. Jättekul...

Efter detta stack jag till Valhallabadet och simmade 25 minuter. Sen 10 minuter i den underbara bubbelpoolen. Väl hemma så hängde jag bara upp mina saker och stack sedan och handlade. SEN blev det altansitteri. Så skönt!

Kollegan H messade och frågade om hon fick komma och äta sin lunch på min altan, hon var lite trött på de 3 karlarna hon jobbar med. Vi hade en mysig stund och jag gav henne en liten plast-badanka jag köpte till henne på Ullared. Vi har ju ett pågående bygge utanför jobbet, och länge såg det ut som om de byggde en pool åt oss... men det bidde ett underjordiskt parkeringsgarage... I alla fall snackade H om att hon skulle ta med sig sin badanka och sin haj-badmössa när det var dags att inviga poolen, så när jag såg en jättesöt badanka med cyklop och snorkel så tänkte jag på henne och var tvungen att köpa den... Här är en lite suddig bild som hon la upp på sin Facebooksida igår:


När H hade gått satt jag kvar. I vanliga fall så dricker jag alltid mineralvatten eller vanligt vatten ur en flaska. Detta av flera orsaker: man kan inte välta ut den, bubblorna försvinner inte lika fort och det kommer inte massa katthår i flaskan. När H var här skulle jag "vara fin" och drack mineralvatten ur glas, precis som hon gjorde. När hon gått satt jag här med mitt glas, och vips hade jag hällt ett halvt glas mineralvatten på min bärbara dator. Jävlar vad jag blev skraj. Snabbt som attan vinklade jag den så att vattnet rann ur, och av någon mysko anledning så klarade den sig alldeles utmärkt. Värre var det för korsordstidningen, men den torkar ju också... Inga mera glas här!

Sen framemot 6-7 tiden så chattade jag "som vanligt" med T som jag träffat via Dukan-gruppen på Facebook. Vi har skickat hundratals meddelanden per dag till varandra, i ca 3-4 veckor. Igår bestämde vi hastigt och lustigt att hon skulle ta med sig sin middag och komma hit och äta den. Hon skulle ha lax, så jag tog snabbt fram en bit ur frysen. När hon kom så gjorde vi laxen i ungen, jag hade vitlökskvarg på min. Jättegott! Och det var väldigt roligt att äntligen träffas.

Idag får jag besök igen. Brorsdottern Rebecca är nere och hälsar på syrran, så de kommer hit vid 12 för att sitta på min altan. Syrran behöver sitta i skuggan, och då är mitt stora parasoll perfekt.

Nu skall jag gå och hänga tvätten på altanen, älskar verkligen tvätt som torkat ute! Ha en bra fredag! Någon som går på semester idag?

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att träffa med någon man fått kontakt och pratat med :)
    Tur datorn klarade sig :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är roligt när man finner varandra, och att datorn klarade sig är helt otroligt... Kram

      Radera