torsdag 19 juli 2012

Näst sista dagen

Gomorron. Ute öser regnet ner och det är lika mörkt som en oktobermorgon. Svensk sommar och 2 dagar kvar till semestern. Kan ju inte säga att vädret är på semesterhumör, och inte ser det ut att bli bättre inom överskådlig framtid. Sommar'n är ju snart slut!

Igår blev det lite ärenden efter jobbet. Först iväg till Moyana Corigan och hämta en Lippies som jag vunnit (jag tog en hallon/lakrits) och köpa en Aloe Vera gel, för jag kommer garanterat att bränna mig lite på Kreta. Den gelen är superskön! Jag rekommenderar verkligen Moyana Corigan, jättebra saker som de gör själva.

Sen iväg till Mölndals Centrum där jag faktiskt lämnade tillbaka 2 tights till KappAhl. Först köpte jag ju ett par i storlek L i lördags när jag var på stan. Men sen kom jag fram till att de var för stora, så i måndags köpte jag ett par i storlek M. Sen började jag tveka om allt... jag vill ju ha knälånga tights, att ha tillsammans med en stor t-shirt eller så. Båda dessa paren kanske var knälånga på en som är 1.85, men inte på mig. Jag lämnade tillbaka båda och skall kolla Ullared på onsdag. Hittar jag inget där kan jag ju alltid gå tillbaka till KappAhl och köpa M igen...

Sen simmade jag lite på Åby, bara en halvtimme, men det var skönt ändå. Hem till en nystädad lägenhet. Lycka! Städerskan var faktiskt där när jag var hemma på lunch, så vi fick pratat lite. Vi bestämde en tid då hon skall komma om 2 veckor, för jag är ju ledig och hemma och det är väl inte så roligt om jag går omkring i pyamas när hon kommer... Sen avbokade vi vecka 33, för då har jag inte varit hemma på nästan 2 veckor. En kollegas kusin kommer dessutom att bo här, och det är ju lite knepigt för henne att röja på "rätt sätt" så att städerskan kan städa :)

Väl hemma så tog jag itu med att laga Korv Stroganoff. Jag köpte en ViktVäktarnas falukorv för en vecka sedan som det var dags att laga något av. Jag har nästan aldrig gjort "vanlig" Korv Stroganoff, så i helgen frågade jag i Dukan-gruppen på Facebook hur man gör en vanlig. Sen gjorde jag om den till Dukan.


Den blev väldigt god och MYCKET stark. Receptet ligger här bland mina andra Dukan-recept. Det blev lite "man-tager-vad-man-haver"... Jag hade inga planer på att ha i vitkål när jag började, men upptäckte att det var för mycket sås... Behövde något att fylla ut med. Gott blev det i alla fall. Denna åt jag igår med Shiritakinudlar.

Igår morse när jag skulle väga mig så hade batteriet tagit slut. Snodde det från hushållsvågen och konstaterade att jag av någon mysko anledning gått upp 1,5 kg sedan i söndags. Var deppig och lessen redan innan detta, och det gjorde ju inte saken bättre. Därför var jag väldigt nyfiken på vad vågen skulle visa idag... Tror ni inte det batteriet är slut också? Gaah. Nu behöver jag TVÅ nya batterier!! Måste handlas idag!

Jag längtar ut i skogen igen, hoppas verkligen det blir promenadväder i helgen! Jag vill hitta fler kontroller i hittaut.nu!!

Hoppas ni får en bra torsdag. Tack och lov har jag mycket att göra på jobbet, för oj vad lugnt det är på telefonerna och med ordrar. Men jag har inga som helst sysselsättningsproblem och det är jätteskönt. Hatar att inte ha tillräckligt att göra...

4 kommentarer:

  1. Sv: Ja visst är hon söt! Men hon är en riktig vilding!

    Jag har inte varit innen hos dig på länge, me Gud vad duktig du är! Vad mycket du har gått ner! Inspiration! Heja dig!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar. Jo här har det rört på sig lite på sista tiden. Kram

      Radera
  2. Härligt att köpa leggings i st M :)

    Kram, pernilla b

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är liksom ogreppbart... Vad har alla de smalisarna utan ridbyxlåren from hell för storlek? Hihi... Kram

      Radera