söndag 15 juli 2012

Resultat vecka 16

Gomorron. Nu har jag hållt på med Dukan-dieten i 16 veckor! Det är ju inte klokt. Att jag fortfarande håller på :) Att det forfarande funkar. Imponerande! Resultatet för vecka 16 blev -1,0 kg, så totalt -14,0 kg på 16 veckor, det är ju inte så illa pinkat. Det är jag mycket nöjd med.

Det blev en tur till stan igår. Jag kom iväg hemifrån vid 12-tiden och i väskan hade jag med mig en delikat kycklingsallad. Jag blev lite försenad hemifrån så det var lagom att ta lunch direkt när jag kom fram. Jag satte mig på trappan i Brunnsparken och åt med denna utsikten:


Sen in i Nordstan för att leta sandaler. Några sandaler hittade jag inte, men däremot lite annat som jag var på jakt på, och lite som jag inte var på jakt på... Ett par knälånga vita leggings hittade jag. Och en ny plånbok. Och ett skal till min mobil, det blev ett genomskinligt (tack Fari för Wrapp-presentkortet på The PhoneHouse).

Och så var jag inne på Indiska, för jag fick ett Wrapp-presentkort från Katarina som jag ville utnyttja. Jag gick direkt på en tunika som jag tyckte var fin. Jag tog med mig en XL och en L in i provrummet. XL satt som ett tält. L satt som ett tält. Jag bad en av tjejerna som jobbade där att hämta en M till mig. När jag provat den såg jag att det inte var en M utan en S! Den satt lite tajt, så för skojs skull hämtade jag själv en M. Den satt perfekt.


Jag hade inte tänkt köpa den, men la upp en bild på Facebook och fick där order av lillasyster att gå tillbaka och köpa den. Det gjorde jag :) Med presentkortet från Katarina blev den ju lite billigare. Enda nackdelen med denna är att den inte är vit, utan mer cremefärgad. Alla mina capribyxor utom ett par är vita... Så jag får ha den till jeans.

Jag hade ju tänkt köpa ett par sandaler, men inser att jag har för höga krav. De skall dels vara mjuka och goa inuti (mina fötter är bortskämda av mina Reebok Easy Tones), dels snygga, dels gärna OK att gå i vatten med... Men jag chattade lite med kollegan H som befinner sig i Finland, och hon rekommenderade Crocs (kopior) som tydligen går att köpa vid Mölndals Centrum och som är jättesköna. Ett par sådana kan jag ju ta med mig och gå i strandkanten med på Kreta. Så då gäller det bara att hitta ett par sandaler som är mjuka OCH snygga... Jag letar vidare :)

Efter att ha varit inne i 3 dagar så blev de 5 timmarnas vankande inne i Nordstan lite mer än jag orkade med. Jag var helt slut när jag kom hem. Det blev lite altantid innan det blev för kallt. Idag vet jag inte vad jag skall göra, vädret säger molnigt och 15°C. Det är ju inte sommarväder!!

Ha en bra söndag!!

2 kommentarer:

  1. Dukanbloggen är väldigt lyckad, snygg design och läckra recept. Det är nog många som kommer att ta till sig vad du tipsar om!! Bra jobbat! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära mor. Vill gärna inspirera andra :) Kram

      Radera