fredag 3 augusti 2012

Allt är som vanligt... gäsp

Gomorron. Dum som jag var så trodde jag att Cornelia skulle uppföra sig så här första natten borta. Nej då. Hon har tjötat precis lika mycket som vanligt och säkert väckt mig 10 ggr i natt. Tur i allt är att mormor Inga är halvdöv, så hon har inte hört något. Glömde ju att ta med öronpropparna till henne :) Jag tror dock inte att Cornelia kommer att tjöta på henne på nätterna när jag åkt på tisdag, men det kanske hon gör... Jag sa om hon gör det så måste Inga stänga dörren, men det skulle inte komma på fråga.... Större kattvän får man leta efter, så det kommer inte att gå någon nöd på Corny när hon är här.

Vädret verkar bli OK idag, och när jag öppnade altandörren i morse så såg det ut så här:


Till höger en just nu inplastad hammock, men där skall Cornelia och jag sitta idag. Jag hade ju helt glömt av att pappa, Marita och Inga åker till Kristinehamn idag och inte kommer tillbaka förrän på söndag eftermiddag. Vi får alltså stället för oss själva, skönt! Sen hinner vi umgås lite mellan söndag eftermiddag och tisdag eftermiddag då jag åker tillbaka. Alldeles lagom.

Resan upp igår gick väl sådär. Cornelia hade panik, hon försökte gräva sig ut ur transportväskan, trots att den var öppen så hon kunde vandra omkring.

Måste kolla med veterinären vad vi kan ge henne för lugnande när hon skall åka hem om 15 dagar... jag kan ju skicka upp något när jag åker hem nästa vecka.

På kvällen blev det räkor och vin på altanen. Solnedgången var härlig, fastän solen hade lyst med sin frånvaro (haha) under större delen av dagen. Tjusningen med Ingas altan är att hon har en markis som gör att man kan sitta ute även när det regnar.

Idag blir det slött, vinet igår och den störda nattsömnen gör att jag är redigt trött redan nu klockan halv 9... Solen skall komma fram lite idag, så det blir altansitteri för min del. Härligt. En promenad på byn skall jag också hinna med, har fått tips om hur jag skall gå för att komma till slingan vid idrottsplan. Annars kommer man ju inte så långt här då hela byn är en "återvändsgränd".

Ha en underbar fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar