torsdag 2 augusti 2012

Inte en lugn stund

Gomorron. Uppe med tuppen. Eller med katten. Väcktes klockan 6 av att hon la sig på min rygg, med munnen 2 cm från mitt öra, och så klagade hon... Juste va? Skall bli spännande att se om hon är lika tjötig när vi är uppe på Ellös.

Igår var det att göra hela dagen. Först plocka undan, sen steka 5,5 satser pannkaka. Japp, även denna gången innehöll Valio's mjölkförpackning 11 dl mjölk istället för 10. Tack så mycket. Precis när jag var klar med det så kom städerskan. Jag stack iväg till jobbet för att låna H:s mobila bredbandsdongel, så jag slipper använda mobilen som modem på Ellös. Sen vidare till MediaMarkt där jag föll till föga och köpte en ny mus med snöre, även om de 3 jag har beställt är på väg. Men de kommer inte förrän ikväll, och då är jag ju inte hemma. Bytte också ett headset jag köpt till hemtelefonen, som inte passade.

Vidare till Moyana Corigan där jag hämtade min favorit bodysmoothie som jag beställt. Alltid lika trevligt att prata lite med Madelene och Monica. Vidare till passpolisen i Mölndal och hämta mitt pass som kommit. Hem och lämna saker och äta lunch. Sen iväg till Delikatesshörnan där jag köpte 1,5 kg frysta räkor. Det blir räkor och vin ikväll :) När jag kom hem från det ärendet ringde jag föräldrarna bara för att kolla att de inte glömt av att jag skulle köpa räkor till oss, då kom de på att Maritas syster med gubbe också ville ha räkor. Bara att baxa ut moppen igen för att köpa ytterligare 1 kg. Denna gången åkte jag dock till Feskarbröderna på Frölunda Torg, men innan dess passade jag på att växla in massa pengar till Euro på Forex.

Hem igen. Puh. Sen satte jag igång med att tvätta alla mina dunkuddar och duntäcken. Jag har ju 8 st kuddar... 4 i soffan och 4 i sängen. Och ett stort täcke. Min maskin rymmer precis täcket, eller 3 kuddar, så det tar ett tag att tvätta. Det luktar skunk i hela lägenheten då de tumlas... Gott att göra det ibland, och nu när jag skall vara borta kan de torka det sista i rumstemperatur. De kuddarna jag sov på i natt var inte helt torra... Hur ofta tvättar ni era duntäcken-/kuddar?

Nu tvättar jag de sista kläderna så att jag kan packa. Det känns som om jag skall flytta... För att göra det enkelt för mormor Inga så har jag med mig nästan all mat jag skall äta. Då slipper de ta hänsyn till mig när de skall planera vad de skall äta (mina föräldrar äter oftast hos Inga). Passar deras mat mig så äter jag med dem, annars äter jag min egen mat. Det som blir över tar jag bara med mig hem igen.

Ha en bra torsdag!

1 kommentar:

  1. Oj, vad du hunnit med mycket redan, här har det bara blivit 2 promenader och en del proteiner, det är ju P-torsdag.
    Jag har också tvättat alla täcken och kuddar, brukar göra det på sommaren eftersom vi inte vill använda täcken när det är varmt, påslakan räcker för något vill man ju dra över sig.
    Så en gång om året brukar det bli för täcken, däremellan vädrar jag dem bara då och då. Oftare för kuddarna, de brukar kännas ofräscha om man t.ex. varit förkyld och snorat och dräglat på dem.

    SvaraRadera