onsdag 8 augusti 2012

Inte så farligt...

Gomorron. Fick tyvärr inte sova till jag vaknade av mig själv, mamma ringde och väckte mig 6.45. Klockan skulle ringt 7.00 så det var ingen fara. Jag har tid hos naprapaten kl 9. Och nej, han skall INTE få knäcka min rygg och/eller min nacke idag. Det vågar jag inte efter förra lördagens äventyr.

Det var skönt att sova i min egen säng. Jag sover egentligen inte bra i någon annan säng än min, eller någon annan soffa än min. Borta bra men hemma absolut bäst...

Vågen stod på +0,4 kg i morse, jämfört med torsdag morgon, och det är inte så farligt tycker jag. Vin nästan varje kväll, men 0,4 kg är normalt att vågen hoppar upp och ner varje dag. Sån är jag. Nu kör vi lite strikt i 2 dagar, jag vill inte köpa hem massa grönsaker som blir dåliga sen, och sen blir det som det blir på Kreta.

Gårdagen var ganska slö. Det regnade nästan hela dagen, så vi gjorde inte mycket. Marita hjälpte mig att sy in 2 par capri-byxor som jag köpte på Lidl för några månader sen. De är jättesköna, men väldigt låga i ryggen. Jag har smalare midja än "vad jag borde ha" så det var ett stort glapp i ryggen. Nu sydde hon 2 veck så de sitter perfekt. Jag passade på att mäta min midja med måttbandet hon hade, och det var trevliga siffror. Det här är ju det som gäller:

Kvinnor
Under 80 centimeter = Bra
Mellan 80-88 centimeter = Se upp
Över 88 centimeter = Hälsorisk

Jag är nu under 88 cm, alltid något. Har varit över 88 cm i säkert 30 år.... Men jag jobbar vidare mot nästa mål, undrar dock om jag någon gång kommer att komma under 80 (utan operation). Vi får se.

Vi slöade och jag packade. Jag kelade med Cornelia och försökte verkligen tanka katt-mys. Hon kände på sig att något inte var som vanligt... Jag är så nyfiken på hur det har gått i natt, men det är lite tidigt att ringa än.


Jag lämnade massa saker däruppe som jag inte behöver och inte kunde släpa på bussen, bland annat min morronrock som Cornelia kan få gosa med. Luktar ju matte. Hon älskar att ligga i/under varma saker...

15.35 gick min buss, och hela resan hem gick väldigt smärtfritt. Bara 2 byten och inte många minuter mellan bussarna. I vanliga fall brukar ingen resa vara längre än en halvtimme, knappt så man hinner packa upp korsordstidningen eller boken. Men nu var det 58 minuter, så jag kunde slappna av. Väl hemma så var det som sagt väldigt tomt. Tvättade lite, handlade lite och kollade på TV.

Nu skall jag snart sticka iväg till naprapaten, sen via posten och hämta ett paket och så via jobbet och lämna H:s bredbandsdongel som jag fick låna på Ellös. Sen vet jag inte vad jag skall göra idag. Börja packa antar jag. Tvätta mer. Jag pratade i alla fall med min bror igår kväll och kom på att han givetvis skall få köra mig till Landvetter. Jag behöver vara där vid 17-tiden (planet går 19.15), och han slutar ju vid 16-tiden. Jobbar här på andra sidan motorvägen och bor i Borås, så han åker ju ändå förbi Landvetter. Men han vill inte komma in och hålla handen... Skönt i alla fall att slippa släpa väskan på bussar. Undrar om jag kan få någon som kommer och hämtar mig också? :)

Ha en bra onsdag!

2 kommentarer:

 1. Ha en trevlig resa!

  kram, pernilla be

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Skall göra mitt bästa :) Kram

   Radera