söndag 19 augusti 2012

Resultat vecka 21

Gomorron. Men vilken tur att allt är tillbaka som det skall vara. Katten är hemma och har väckt mig ett par gånger i natt. Sen satte hon igång halv 5 och höll på konstant till kl 7. Då fick jag henne att lägga sig på min mage och sova en timme till... En natt utan att bli väckt är nu ett minne blott...

Vi hade det i alla fall riktigt mysigt igår, jag och Cornelia. Hon var väldigt kelen. Jag trodde hon skulle sura som fasen, men icke.Annars hände ingenting här igår. Jag var väldigt trött, både i huvudet och kroppen, och kände mig inte 100 % kry. Det var bra att jag inte åkte med till Borås och smittade. Jag kollade på massa avsnitt av The Mentalist och blev klar med säsong 2. Ringde brorsan och frågade varför han inte köpt säsong 3, och efter lite snack fram och tillbaka så visade det sig att den stod i min bokhylla :) Lycka, en hel säsong kvar! Så himla bra serie, se den om ni inte har gjort det redan.

Vågen då. Igår var det ju +2,9 sedan före Ellös, men idag var det "bara" +2,0 kg. Började med Dukan igår igen, med något avsteg bara, men sätter igång till 100 % idag. Ser mindre roligt ut på tickern och listorna, men det här fixar jag. Det blev omelett till lunch och tacopannkaka till middag, båda mycket goda och jag hade längtat efter dem. På kvällen åt jag kalkonskivor med vitlökskvarg i rulle, så gott. Visst, det är gott att äta och dricka normalt, men Dukanmaten är också god. Så tacksam för att jag har längtat tillbaka till den. Och till rutinerna.

Idag är det sista dagen på semestern. Jag känner mig väldigt redo att börja jobba igen, det skall bli kul. Vad som verkar mindre kul är att kollegan A har skrivit på Facebook att jag skulle vila i helgen, för han har en överraskning åt mig... Det låter inte bra...

Jag har helt missat att bloggen har fyllt år! I förrgår fyllde bloggen FYRA år! Fattar inte att jag har hållt på och ordbajsat så länge... Dagens inlägg är nummer 1.891. Wow. Är det någon här som har varit med från början, eller nästan från början? Är det någon som har stått ut med mig så länge? Jag vet ju inte vilka ni är, ca 90-125 unika personer läser bloggen varje dag, men det är väldigt få kommentarer. Undrar så om det är någon av er som är "tysta" som varit med länge... Kan ni inte lämna ett litet livstecken? Vore så kul att veta vilka ni är och att ni finns :)

Idag blir det uppackning... Alla mina kläder är tvättade, men resten av packningen har av någon mysko anledning inte hamnat på rätt ställe. Sen är hela hallen full av allt det som kom med katten från Ellös igår. Både hennes grejer och allt jag lämnade där uppe. Målet idag är att packa undan allt. Sen skall jag grilla 2 kg kyckling också, så att jag har veckan som kommer. De har marinerats sen igår. Ladda inför morgondagen, det blir tidigt i säng ikväll. Jag har varit bra på att vara uppe sent de senaste veckorna, inte bra alls...

Ha en bra söndag!

7 kommentarer:

 1. Jag har vart med från början. / Jenny C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men dig känner jag ju :) Fast tack för att du gav dig till känna! Kram

   Radera
 2. Jag började med XV 15/9 för 4 år sedan och hittade dig efter du bloggat ca 1 månad - sen dess är jag fast :)

  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då började vi nästan samtidigt, jag tror att jag började 5 dagar före bloggen startade, alltså runt 12/8...

   Radera
 3. Jag hette thomasmatblogg innan och har inte varit med mer än ett halvår

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du är så välkommen ändå :)

   Radera
 4. Har kommenterat ibland men du tycker nog att jag kan vara lite "elak" - det är inte alls min mening. Jag glädjer mig verkligen åt att du fick till din resa och att den verkar ha varit så fin. Att du dessutom är väldigt framgångsrik i din viktnedgång är så klart också kul.

  Det jag har sagt förut är att jag tycker att du är lite för fixerad vid just din vikt. Hoppas att denna sommaren har fått dig att vända lite i alla fall, man kan faktiskt vara lycklig även om man inte är trådsmal:-)

  SvaraRadera