fredag 21 december 2012

Sista arbetsdagen i år!

Gomorron. I dag vaknade jag 10 minuter före larmet, och nu är alla larm avstängda. De sätts inte på förrän på kvällen den 6 januari igen. 16 härligt lediga dagar ligger framför mig. Det skall bli så skönt!

Bara 3 dagar kvar till jul och jag har inte kommit i julstämning än. Eller rättare sagt, det gör jag väl egentligen aldrig, jag är ju inte jultokig som många andra, men något saknas. Det kommer kanske när jag börjar fixa med maten och annat i morgon. Jag tänkte i alla fall att jag skulle få lite julstämning idag genom att ha på mig en tomteluva på jobbet :) Jag funderade länge och väl igår på vart jag gjort av min blinkade luva, och hittade den till slut. Jag ser ju inte de blinkande stjärnorna, men alltid driver de någon kollega till vansinne :)

Lillasyster var här igår direkt efter jobbet och överlämnade ett paket från Vincent, och ett från henne. Lite panik där för jag har inte fixat något till henne... vi byter ju inte julklappar! Jag hade tänkt göra lite "nyttigt" julgodis till dem, Boråsarna och folket i Ellös, men har liksom inte hunnit med det... Jag får väl åka och hälsa på dem i mellandagarna. Vincents julklapp är alltid lika svår, men det löstes som det oftast gör: syrran tar något från "sitt skåp" som hon under året har köpt till honom, och skriver mitt namn på. Det är så svårt för mig att veta vad han behöver/vill ha, han är ju väldigt speciell. Goaste Vincent!

Jag gick bara in och vände och sen tog jag moppen över till andra sidan motorvägen och gick på ÖoB. Hittade inget speciellt, men passade på att bunkra lite Barnängens schampo och balsam som de sålde för 9 kr flaskan... Målet var Delikatesshörnan, de har fina frysta räkor. Vi har alltid räkor på julbordet, och skall de vara frysta är det viktigt att de är fina. Jag köpte ett kg, så mycket skall vi ju inte ha, men det är alltid gott att ha räkor i frysen...

Hem igen, och börja röja. Förra veckan verkade det som en jättebra idé att städerskan skulle komma idag, igår när jag var trött och helst hade velat krypa upp i soffan och bara vara, så kändes det inte som en lika god idé... Men jag vet att jag kommer att gilla idén bra mycket bättre i eftermiddag när jag kommer hem och det är nystädat!

Min iPhone-ägande bror har hoppats länge på att Quizkampen skulle släppas för Android. Det gjordes den i går natt, fast inte gratis. Jag köpte appen och spelade så fingrarna nästan blödde igår. Ser nu att jag på ett dygn har spelat 22 färdiga spel, och har massor på gång. Roligt spel!

Nu är det dags att göra sig i ordning för sista arbetsdagen för i år. Vi jobbar fram till klockan 14, så det är inte ens en hel arbetsdag. Sen skall vi ha det lite mysigt med gemensam "jullunch". De andra äter smörgåstårta, jag får en läcker räkmacka på danskt rågbröd. Mums.

Ha en bra fredag!!

6 kommentarer:

  1. Härligt med lite jobbavslut äntligen, det varit ett långt år känns det som!

    MEn vad fasen, när väl Quizkampen kommer på Android så är det klart att de ska ta betalt för den. Tusan också, jag som har som princip att inte betala för appar kanske måste rucka på den principen nu. *hrm*

    Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kommer gratis också, men inte än på ett tag. 22 kr är ju en glass eller något annat onyttigt. Satsa det och bjud in mej (zitalena)!!

      Radera
    2. *haha** sant, vad snål jag är!

      Radera
    3. Japp. Väntar på inbjudan :)

      Radera
  2. Jaghar iPhone och betalar också för Quizkampen, för att slippa reklam. Tror det var 22 kr och det kan det ju vara värd. Vill du spela med/mot mig så heter jag birhal där :)

    SvaraRadera